Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- potyautas: Idővándor
- sidi: 286-os Toshiba gázplazma laptop memóriabővítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tommmy
tag
Nekem is van erről az amcsi vízumról két történetem.
1.
Még egyetemi éveim alatt (2003), 3 lány ki akart menni az USA-ba nyáron dolgozni. Januárban valami közvetítő iroda által sikerült is valamelyik ifjúsági táborban munkát találniuk. Egy szót nem beszélt egyik csaj sem angolul, nem volt egyiknem sem ingatlanja, autója, pénze meg főleg nem, mégis májusban megkapták a vízumot fél évre!
2.
Szintén egyetemista orosz származású haverom, kinek az apja igen-igen ismert nagymenője az éjszakai életnek, s ki legalább olyan ismert rendőrségi körökben..., kiment Amerikába 2002 év végén. Nem apuci segítette, hiszen pont dacból előle ment ki, idézem: ''mert az a ...., elvette a Porshét mert buktam egy tárgyból''! Szóval a gyerek nem éppen makulátlan családi múltal, mondjuk jó sok pénzzel, de kiment az USa-ba, s azóta is ott van, esze ágában nincsen hazajönni!
Hát erről ennyit. Úgylátszik tényleg csak azon múlik, hogy az a valaki az ablak végén milyen lábbal kelt fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autóhifi
- Battlefield 6
- Spotify
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő