- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-Gábor
csendes tag
Egyszerű a magyarázat: ha a végén csak úgy közlik, hogy képesek a legénységet átléptetni mondjuk egy másik idősíkba, Például miért nem szökkentek vissza egy, a drakvúf-csata előtti időpontba és oldották meg maguk az ügyes-bajos harcaikat, s miért kellett ehhez leakasztani egy hatfős gyerekcsapatot. Dexter parancsnok döntése így iszonyúan következetlen lépésnek hatott volna, ami egyáltalán nem illik egy sok csatát megjárt, határozott kapitány karakteréhez.
Ahogy én emlékszem, az egész 160 rész alatt szó sem volt időutazásról. Gondoljatok csak bele: ha a sorozat végén derül ki, hogy ilyen szerkentyű is van a hajóban, olyan írói baklövés lett volna, ami visszamenőleg teszi értéktelenné az egész forgatókönyvet, 3 író munkáját. Nyilvánvaló tehát, hogy ilyet nem tehettek bele, mert kilógott volna a történetből. Én sem láttam a sorozat végét, de szerintem ha úgy ért véget, hogy szimplán visszasugározták őket a Földre, az teljesen jó; nem kell ide mindenféle idő-ugrabugra. Az időnek egy űrhajón való lassabb múlása (a sebessége miatt) egy tudományosan elfogadott és bizonyított fizikai törvény, ezért megfelelő magyarázat a sorozat befejezésére. Akit érdekel, olvassa el ezt a cikket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Konfig I7-10700 32GB DDR4 512GB M2 SSD RTX5700XT 8GB K7!
- Félkonfigom eladó! (MSI GTX 1660 Super Gaming X, i3-10100F, HyperX Predator 16GB DDR4, FSP 500W)
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
- DJI Mini 2 SE Drón, Új, Bontatlan, Garanciális, Hasznos kiegészítőkkel, Ingyenes szállítás
- Logitech G915 Wireless mechanikus (tactile) billentyűzet (US)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest