Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: Hawking
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
Valaki el tudná árulni, hogy ez a mocskos Uplay miért nem hagyja letölteni a Far Cry 3-at? Egyáltalán miért tüntette el a játékaim közül? Másfél évvel ezelőtt kaptam a kódot, nem dobozos példány, tesztre érkezett - amit meg is írtam, akkor még szerepelt a játékok között -, most pedig semmi:
Ami viszont érdekes, hogy az eredményeim meg még megvannak, sőt, a játékot is meglévőnek írja, az áruházban is csak a többi rész szerepel, ergo az accountomon ott van a játék, csak valamiért nem tudom letölteni, mert a Uplay szerint nem rendelkezek vele.
Érdekes. Nem mintha újra végig akarnám játszani, de azért ha esetleg mégis kedvem lenne rá, hogyan szedjem le? Meg így addig nem is fogok több Ubisoft játékot venni, míg folyton eltünedeznek a könyvtáramból.
MOD: Mielőtt valaki kérdezi: Ott van a kód aktiválásának lehetősége, de mint mondtam, másfél évvel ezelőtt kaptam tesztre, akkor beaktiváltam, azóta ki emlékszik már rá?
Új hozzászólás Aktív témák

- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mesterséges intelligencia topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Filmvilág
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- Logitech G923 + állvány (PS5/PS4/PC) újszerű
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ASUS Vivobook Pro 15 - 15.6" FHD IPS 144Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - MAGYAR - Win1
- Keresünk dokkolókat
- AKCIÓ! Asrock Fatality Z170 Gaming K4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új Asus 16 Vivobook WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB RAM 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest