Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabee jr
tag
válasz
Bandi821 #170 üzenetére
Én az AC szériáról tudok neked nyilatkozni.
A Black Flag mentéseket (ha van) nem menti felhőbe, hiába írja ki.
A többi AC játékkal elvileg nincs gond, de erre figyelj. -
-
Bandi821
tag
Sziasztok!
Szeretném kicserélni a SSD-met, amire a rendszer és a játékok lettek telepítve. Ha jól tudom, akkor az Uplay mindent felhőbe ment, tehát elvileg ssd csere és a játékok újra telepítése után az első indításnál minden játékot az utolsó mentéstől indít, vagy nem?
üdv.: B.
-
zolka95
őstag
Sziasztok!
g2a.com-on megvettem az AC LIberationt, az AC Black Flage-et és a season pass-t is. Az első kettőt sikerült aktiválnom, de a season passt nem. Azt írja, hogy a Ubisoft szerver nem elérhető ezért nem lehetett regisztrálni, próbáljam meg később. Hát már délután óta nem sikerül. Próbáltam pingelni a ubisoft.com-ot és csak "Request Timed Out"-ot ír.
Ilyenkor mi a teendő? A windows tűzfalat kikapcsoltam, de hiába.Furcsa hogy az első két kódot még sikerült, aztán ezt nem. Kb 5 perc telhetett el a kettő között.
-
Tékozló
tag
2 hónap kellett, hogy megoldódjon a problémám. Az Uplay szerviz 2 hónap után javasolta, hogy az Uplay Shoppal vegyem fel a kapcsolatot, ahol rájöttek, hogy a fiókomhoz nem rendelték a számlát.
2 hónapig nem tudtam csatlakozni az Uplay szerveréhez Far Cry 3 alatt. Ehhez 3 gépen és 3 routeren és 3 op. rendszeren kellett kipróbálnom, hogy elfogadják nem nálam van a hiba. -
törölt tag
Sziasztok! A Uplay-t, eddig PS4-ről használtam csak. Hogy tudom a profilomat PC-ről és Xbox-ról is elérni? Vagy minden platformról külön profilt kell csinálni?
-
tomi20100
tag
Valaki nem tudna segíteni, abban hová tűnt a blood dragon-om?
http://www.kephost.com/images/2016/06/19/Nevtelen.png -
orc88
őstag
Felesleges support ticket-el vacakolni. Hétköznapokon talán 9órától 6-7 óráig simán tudsz velük live chaten beszélni, ahol általában megoldják a problémát, viszont a tiednél szerintem csak a szokásos rutin köröket írnák (tűzfal, vírusírtó, stb...)
Esetleg próbáld meg a játéknál a file-ellenőrzést, az sokszor megold kisebb dolgokat. -
Tékozló
tag
Sziasztok!
Tudtok esetleg megoldást? A Far Cry 3 nem kapcsolódik a szerverhez. Már kezdetek óta ez van (kb. 1 hete lesz, hogy megvettem), írtam az Uplayre is, de 48 óra után sem válaszoltak. A Far Cry 4 működik, de a 3 egyáltalán nem. Letiltottam a tűzfalat, a virusirtót, engedélyeztem is a tűzfalat, változtattam Uplay jelszót is, telepítettem újra a játékot és leszedtem a magyarosítást is…
Ja és szűz op. rendszerrel is ez van. Ezért megírtam az Uplaynek, hogy kérem vissza a pénzemet, mert nem válaszoltak és nem tudom megoldani sem.
Egyébként ezt írja ki: "Far cry 3 service is not available please try again later" Illetve magyarul, amikor magyarosítva van. -
orc88
őstag
válasz
30z.Samu #152 üzenetére
Simán feltudjátok telepíteni akármennyi gépre, viszont egy időben csak egy gépről lehet uplay-be bejelentkezni és játszani. Viszont úgy lehet, hogy működne egy időben is a dolog, hogy valamelyik gépről offline-mentek uplay-be. Nem tudom pontosan hogy működik de próbáljátok meg, hátha...
Ja, és a mentésekre figyeljetek, tudtok külön-külön is mentést csinálni a Primal-ban, én is most vettem meg nemrég
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Bátyámmal azt tervezzük, hogy megvesszük közösen a Far Cry Primal-t, így egyikünknek sem fáj annyira az összeg. Viszont felmerült bennünk a kérdés, hogy megoldható-e, hogy két gépre is fel legyen telepítve a játék. Ha igen, mikre kell odafigyelni? Köszönöm előre is válaszotok!
-
gabee jr
tag
3. napja gondok vannak az Uplay szolgáltatással. Németország, Hollandia, Belgium egyenlőre, de az Egyesült Királyság is érintett.
Bejelentkezési problémák, szerver-kapcsolati anomáliák.
downdetector -
szabesz0524
csendes tag
Sziasztok!
Kérek szépen segítséget. Megvettem a "the division" játékot amit aktiváltam a gépre letöltött uplay kliensen. Sikeresnek is írta. De nincs a játék mappában. Viszont a mobil uplay appon és a böngészős uplayban benne. Mi lehet a probléma?
Köszönöm
-
gabee jr
tag
Vásárlásról kérdeztél, azt gondoltam arról van szó.
VPN-es trükkel gyakorlatilag bármilyen országba "behazudhatod" a tartózkodási helyed, (tartósan, nem csak egy aktiválás erejéig) lehetsz akár mexikói, vagy orosz is, ráadásul ha utóbbi vagy, gyakorlatilag kevesebb, mint féláron kapsz minden (akár) legújabb sikercímet Steamtől kezdve az Uplayig, de ez meg már nem Uplay fórumtéma... -
cseee
csendes tag
En is gondoltam ra, de igazabol 2 fiokunk van parommal egyszerre regeltunk es ugyanugy nem engedett be csutortokon es penteken. Az egyik fiok szombat ota mukodik rendesen es jelszo emlekezteto vagy cserelo is uzemel. A masik azota sem es az ervenytelen mail cim is aggaszto..Probaltam segitseget kerni playon-tol nem valaszolnak. Probaltam ticketet termeszetesen arra sem valaszolnak. Live chat gomb nincs. Ment mail is,de semmi. tanacstalan vagyok..
-
cseee
csendes tag
Napok ota nem tudok belepni Uplay-re. Division az elso Uplay jatekom. Van Origin es Steam fiokom nem volt meg hasonlo problemam. Uplay jelszo emlekezteto szerint nem ervenyes e-mal cimet adtam meg. Kaptam mailt regisztracional es jatszottam tobb orat. Nem ertem mi lehet a gond. Probaltam mailt kuldeni nekik reszletesen leirtam mindent csatoltam dokumentumokat, de sajnos nem valaszolnak. Uplay nekem egyelore hatalmas csalodas..Nem tudom mit tehetnek..?
-
orc88
őstag
válasz
ForRedGlory #138 üzenetére
Ticketet írtál? Arra 2 napon belül biztos, hogy nem válaszolnak, várd meg a holnap reggelt. Itteni idő szerint ha jó emlékszem 9-től van Live Chat, ott pik-pak elintézik a dolgokat, de ticket-tel nem érdemes sz@rakodni.
-
gabee jr
tag
Nuuvem-el csak óvatosan!
Sok játék már csak Brazíliából aktiválható be! (főleg az újabb, és AAA kategóriák, régebbieket nem feltétlen érinti)
Mert ugyan VPN-el meg fogod tudni venni a Nuuvemről, de az európai Uplay szerverek nem aktiválják be neked...
De ha gondolod próbáld ki. Minden estre ha ott van ez a kis kiírás, akkor rizikós a dolog: -
orc88
őstag
válasz
ForRedGlory #134 üzenetére
Elég bugos szegényeknek a rendszere, mint minden más amit ők csinálnak... Írj supportnak ha nem jön meg 1 nap után se. Esetleg a spamet nézd meg.
-
ForRedGlory
félisten
Ez, hogy működik? Több órája igényeltem ilyen vouchert, de azóta küldi az Ubisoft, pedig azt írja, hogy 5 perc alatt küldik e-mailben.
-
cseee
csendes tag
Sziasztok!
Csutortok ota nem tudok belepni Uplay fiokomba (rossz e-mail/jelszo), erdekelne, hogy nalam van csak gond vagy masoknal is?
-
orc88
őstag
Üdv!
Böngészős VPN kiegészítővel szeretnék vásárolni külföldi oldalról (nuuvem, uplay shop brasil) a jobb árak, és kedvezmények miatt. Megoldható, vagy nem működne rendesen?
*Remélem jó helyre írok*
-
gabee jr
tag
válasz
promagus00 #126 üzenetére
Minden megoldható, ha tiéd volt a játék! (a kód, úgy értem)
Bizonyítani kellene az eredetét, számlával, fotóval bármi jó nekik, hangsúlyozom, ha a tiéd volt!Ha csak úgy kiváncsi vagy ki váltotta be akkor is megér egy próbát, de szerintem csípőből elutasítanak, vagy nem is kapsz választ. Ubisoft supporton kellene érdeklődni neked is...
-
gabee jr
tag
válasz
XFishboneHUN #128 üzenetére
Már Ubisoft Club-nak hívják!
A születési idő és a tartózkodási hely kivételével minden megváltoztatható a fenti linken is. Egyébként volt már ilyen kérdés, az Ubisoft supporthoz kellene fordulni.
Felülről a negyedik link, meséld el mi bánt inglish nyelven később valószínű kérnek majd valami biztosítékot, hogy tiéd az account. Sok sikert! -
XFishboneHUN
senior tag
Sziasztok!
A Uplay accountomon az országot, hogyan tudom megváltoztatni, mert teljesen random szerűen Hollandia van beállítva és nem tudom módosítani.... Alapvetően nem idegesítő, csak akkor, ha holland nyelvű hírlevelet kapok tőlük!
-
promagus00
tag
Üdv.
Lekene csekkolnom 1db fc primal kulcsot, h ki valtotta be, stb, szerintetek megoldható? -
digo00
tag
Sziasztok.Vennék a barátomtól egy játékot amit uplayen már regisztrált.Hogy lehet törölni az ő fiókjából a játékot és beregisztráni az enyémbe?Előre is köszönöm a segítséget.
-
sniper elite
senior tag
Helló!
Megtudnátok mondani, hogy az uplay miért nem akarja elküldeni a baráti felkérést? Se én nem kapom meg egy személytől se ő nem kapja meg...
-
wjbhbdux
veterán
-
Polllen
nagyúr
Hali!
Az hogy van, hogy az ubi.shop.com-n bejelentkezve látom az Assassin's Creed Brotherhood-t és meg is vehetem, de a uplay kliensben nem?
-
Anonymusxx
senior tag
Az uplayból hogyan lehet visszahozni a mentéseket, ha korábban be volt kapcsolva a felhő?
-
hitman77
senior tag
Sziasztok,
Tegnap telepítettem a Heroes VII-et és igy az Uplay-t is. Létrehoztam egy fiókot, majd frissítettem a játékot, mert azonnal talált hozzá egy 12Gb-os frissítést. Mivel egy kicsit sokára lett volna kész ott hagytam éjszakára.
Reggelre ugyan a játék frissült, de már nem tudtam csatlakozni a Uplay-re. Windows 10-em van.
Amit eddig próbáltam:
Uplay újra telepítés.
Host file törlés.Van esetleg valami megoldás erre?
Hol lehet megnèzni a szerver státuszt? Azt sem tudom, hogy áll e vagy nálam van a hiba.Előre is köszönöm.
-
Gausz
aktív tag
válasz
gabee jr #114 üzenetére
Az az üzenet, hogy "a letöltés nem indítható. Uplay nem tudja elindítani a letöltést. Vizsgálja meg, hogy van-e internet és elegendő merevlemezterület. Majd próbálja meg újra."
Talán fél éve volt olyan gondom, hogy a szinkronizáció nem működött rendesen, ha bezártam az Uplay-t, akkor a Watch Dogs beállításainak egy részét mindig kézzel kellett belőni. Pl egérérzékenység minden indításnál 100ra állt vissza. Ubi support javasolta a uplay újratelepítését. Akkor sem volt hajlandó leszedni netről a cuccot. És a beállítások még mindig nem jók. Úgyhogy uplayt azóta nem zárom be, és minden rendben van.ui: és most, hogy netről töltötte le lemezes install után, már hajlandó elindulni...
-
gabee jr
tag
A szerver hiba tényleg kizárt.
Az viszont nagyon is tény, hogy az Uplay háklis a lemezről installált játékok és a letölthető tartalom kutyulgatására.
Egyetlen egy szabály van, amit nem nehéz követni: a lemezen vásárolt játékokat (is) oda installáld, ahol már a letöltött tatalom van. (alapból: C:/Program Files/Ubisoft/Ubisoft Game Launcher/games/)Sosem próbáltam lemezen vásárolt UBI játékot letölteni, -hiszen ott a lemez-, de kizártnak tartom, hogy az Uplay-en kötelezően bereggelt játékot ne töltse le, csak lemezről telepítse. Más gond lesz, mondjuk ha nem német lenne a hibaüzenet panelje, lehet még rá is jönnénk..
-
Gausz
aktív tag
válasz
Adam_Shepard #112 üzenetére
C:\Spiele\Watchdogs alá kellett volna mennie. Amúgy feltettem lemezről, akartam indítani, és csak a letöltést tudtam választani. És hát sejthető módon nem a DLC-re gondolt, hanem 0ról kezdte el tölteni az egészet...
Fantasztikus. -
vaakuum
addikt
NEm megy a uplay, és hibaüzenetet sem kapok, hogy miért nem...egy pár másodpercig homokórázik, aztán abbahagyja, mintha nem is kattintottam volna rá. Mi lehet az oka?
-
dredbiro
senior tag
Ki szeretném próbálni a The Crew demóját, viszont mindig feldobja a steam kis ablakát , olyan gyorsan elkapja hogy nem tudom elolvasni a szöveget, utána meg bedob a játék oldalára steam storeba hogy vegyem meg, Most ilyenkor mi van?
-
gabee jr
tag
A felhős mentés problémájával én személy szerint nem találkoztam még.
Általában akkor jön elő, ha állandóan ki-be van kapcsolgatva a felhő mentés.
De az uplay-t megkerülő másolásvédelmi eljárás (DRM) feltörése estén (warez) is számolni lehet a mentett állás(ok) elvesztésével, és ez sajnos igaz a legálisan vásárolt és játszott Uplay játékok mentéseire is!
Szintén nem hátrány a stabil sz.gép illetve internet-hozzáférés. -
Adam_Shepard
addikt
Viszont, sajnos van olyan jarek ahol alapbol ki van a felhos backup kapcsolva. El is veszett hdd bovites utan par mentesem.
-
gabee jr
tag
Kód visszahívásról már tárgyaltunk, pontosabban, szinte minden hónapban előkerül.
Aki az Upaly-t fordította magyarra, az baltázta el, angolul kódbeváltás lenne, (redeem code) magyarul sikerült ilyen félreérthetőre.
Nincs kód visszahívás opció az Ubi-nál, nem is lesz. A mindenkori Upaly accounthoz lesz kötve a kódot rejtő játék, míg a világ a világ. Annyi a könnyítés, hogy az Uplay account alapját képező emailcím bármikor tetszőlegesen megváltoztatható. -
k-adi
nagyúr
igen, ha engedélyezed akkor menti az ubi felhőbe, de pl. nekem is elvesztek vagy legalábbis nem ismerte fel mikor újraraktam a gépet.... no mindegy, vannak ilyen "bakik" máshol is.
őstag
válasz
neil_mullen #101 üzenetére
Hát a steam topicban kérdezősködj ez miattl!
Bár nem nagyon hallottam, hogy gond lenne vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, RTX 4050, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest