Hirdetés
- Graphics: Hamis SSD-k az online piactereken, hirdetési oldalakon, hogyan szűrd ki?
- Lenry: Már megint el fog pusztulni a világ
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Nothing Phone (3a) - bemutató és kisteszt
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Golden9
veterán
-
gabee jr
tag
válasz
Bandi821 #213 üzenetére
Mivel ez itt az Upay fóruma, mi ebben tudunk neked segíteni, de az összes digitális platformra ugyan ez vonatkozik. (viszont nem offolunk!)
Mindennek a lényege, hogy a játék aktivációs kód SOHA nem gépekre, hanem felhasználónév/email párosra van regisztrálva/korlátozva. Ha te 125 gépre telepíted fel az Uplay-t annak sincs akadálya, de csak egy gépen lehetsz AKTÍV (tehát lehetsz bejelentkezve), magyarul online egy felhasználónévvel. Nem bonyolult.
Felhős kérdésekre az előttem szólók válaszoltak, tehát működik (többé-kevésbe) tökéletesen. Ha minden klappol, a külföldön befejezett játékot otthon ott folytatod, ahol abbahagytad.
-
távcsőves
senior tag
válasz
Bandi821 #213 üzenetére
Arra figyelj oda, ha játékot veszel digitálisan, mindkét országban használható legyen! Tehát pl XY játék akciós épp, de csak pl UK területen aktiválható/használható. Az ilyen játék MO-n nem fog működni.
@: GabeeJR: frissitettem már klienst, ua a probléma. Tényleg ami eszembe jutott megpróbáltam, utána jöttem kérdezni ide. Én részemről Ubisoft játékot csak Steamen vagyok hajlandó venni többet.
-
gabee jr
tag
válasz
Bandi821 #170 üzenetére
Én az AC szériáról tudok neked nyilatkozni.
A Black Flag mentéseket (ha van) nem menti felhőbe, hiába írja ki.
A többi AC játékkal elvileg nincs gond, de erre figyelj. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Hegesztés topic
- EA Sports WRC '23
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ez már a középkategória: teszten a GeForce RTX 5070
- Ukrajnai háború
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Napelem
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 4070 Super 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Részletfizetés elérhető , bérlési lehetőség elérhető LENOVO LEGION SLIM 5 16APH8
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest