Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csendes tag
Sziasztok!
Egy gyors kerdesem lenne.
Most huztak be a tarsashazba a UPC-t mert eddig 15mbites ADSL volt. 60as vagy 120as csomagon gondolkozom UPC-nel, es ismerosok mondtak, hogy van valami 300gb/honap korlat. Igaz ez?
Nem szervert akarok uzemeltetni de azert hamar eltud menni az a 300gb.Illetve ha TV-s csomagot rendelek akkor minden TV-hez kell box-ot is rendelni vagy siman bedugom a kabelt a TV-be?
Koszonom
-
csendes tag
válasz kabelmania27 #26704 üzenetére
Koszonom a valaszokat.
Es ha gepen akarok TV-zni tunerrel?
-
csendes tag
Sziasztok
Bekotottek a 240es UPC-t. Egyik ekrdesem az lenne hogy a TP Link 1043-as router atviszi wifin ezt a savszelesseget? Most egy linksys 120n van de az csak 30at visz.
Masik, ezen az Ubee-n lehet fiz ip cimeket megadni? pl a NAS-nak, meg hogy elerjem a kivulrol pl a 5001-es portot ahhoz kikell kapcsolni a tuzfalat vagy mi a megoldas?
Koszonom
-
csendes tag
Koszonom
Es fiz ipcemet hogy tudok adni?
NAS-t kivulrol elerni? Kikell kapcoslni firewall meg mast is? -
csendes tag
Nem tudom az Ubeen beallitani a port forwardingot. Atallitom bridge modba. Milyen routert erdemes venni moge? ha a routeren allitgatom a port forwardingot akkor jo lesz minden nem?
-
csendes tag
Atkapcsoltam az Ubee-t Bridge mdobe, vettem moge egy Asus U18N routert es ratettem a Tomato-t (Shibby). Most minden szepen mukodik rajta.
Két kérdés:
Wi-Free bevan kapcsolva, két napja van UPC-m nem ereztem meg hogy instabil lenne, de nincs ra szuksegem. Lemondjam? Stabilabb lesz az egesz?
Valami bajom lehet hogy Tomato van a Routeren, pl savszelesseg nem jon vagy hasonlok? Esetleg beallitasi tippik UPC-hez?Koszonom
-
csendes tag
válasz Intruder2k5 #27237 üzenetére
Koszonom szepen a valaszt. Akkor lemondom a Wi-Free-t.
DNS-t mar beallitottam az elejen. Van egyeb amit erdemes beallitani a routeren?
-
csendes tag
TV-vel van problemam. Multhetne bekotottek a UPC-t es a TV-hez CI kartyat kertem. Szepen behangoltam, minden jon, kiveve az RTL HD.3 eves Samsung ES6100-es. Betettem egy ujabb Samsungba ott szepen jott minden, RTL HD is. Annyit csinal csak mikor bekapcsolom kiirja hogy kodolt jel de par masodperc utan minden oke. Kerjek uj kartyat azzal lehet, hogy jonni fog vagy legyen a box inkabb? Mar felhivtam oket azt mondtak hogy egy technikusnak megkell neznie, de nem szeretnek felesleges koroket futni.
Koszonom -
csendes tag
Nem tudom ki mennyit tolt le meg fel egy honapban de nekem decemberben mar elment osszesen 1 terra. lehet valami bajom?gondolom erre meg rafog jonni par szaz giga. mennyire komoly ez a 300gb-s korlat? 1 honapja van upc-m kb.
koszi -
csendes tag
Sziasztok egy gyors kerdes.
Most 240-es netem van Ubi router de csak modemnek hasznalom utana egy ASUS router van. Megrendelnem az 500-as netet. Ez router cserevel jar? Ha igen milyet adnak? Modemkent megbizhato? Ezzel az Ubival semmi baj nem volt, szerencsere.
Koszonom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest