- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-01-21 07:41 Téma összefoglaló
Aktív témák
-
mobal
nagyúr
Az normális, hogy a speedtest mérési plafon nekem 870 megabit körül megáll mindig?

-
mobal
nagyúr
-
mobal
nagyúr
Költöznék a hónap végén. Elég átszerelnem a modemet (mindkét helyen van Vodafone és ki is van építve, tehát csak a régi helyen ki kelle húznom az új helyen pedig bedugnom az Arrist) vagy mindenképpen igényelnem kell költöztetést?
-
mobal
nagyúr
-
mobal
nagyúr
Az lesz a gond, hogy van ipv6 is. Akkor hívom őket. Volt szolgáltatás váltás, régiről újra + hűség de új konfigról nem volt szó.
-
mobal
nagyúr
Sziasztok! Bridge mód bekapcsolását illetve a wifi kikapcsolását még mindig telefonon tudom kérni?
-
mobal
nagyúr
-
mobal
nagyúr
Sziasztok! Idáig 7990-et fizettem, elméletileg nem tudok arról hogy változott volna díj (szeptemberben jár le a hűség) de megjelent egy extra ezres a számlámon. Ez mi?
- Internetszolgáltatás vezetékes hálózaton 1 db 952,38 61.10.4 5% 952,38 47,62 1.000,00
Köszi!
-
mobal
nagyúr
-
mobal
nagyúr
Novemberben lejár a hűségem. Ugyanezért a pénzért de jobb csomagot, hogy tudok kialkudni?

-
mobal
nagyúr
Nem mértem reggel de aztán magától helyrejött. Gyanítom valamit mókolgatnak mert volt még 2x kb. 15 perc kiesés.
-
mobal
nagyúr
14. kerület van egy kis gondom a szolgáltatással. Akadozó lassú oldalbetöltés és 0.1 mega fel. Másnál rendben?
-
mobal
nagyúr
-
mobal
nagyúr
-
mobal
nagyúr
-
mobal
nagyúr
Más sem kapott még számlát a hónapban?
-
mobal
nagyúr
Kábel is ilyen. Csúcsidőben nincs meg az 500 nekem se fixen.
-
mobal
nagyúr
Ne ijesztgess. Azért bízom benne, hogy a koaxomhoz nem nyúlnak egy darabig.
-
mobal
nagyúr
-
mobal
nagyúr
-
mobal
nagyúr
-
mobal
nagyúr
-
mobal
nagyúr
Köszi!

A probléma a következő volt, még a bevezetés hetében kikapcsoltattam a Wi-Free-t. Nem tudtam új jelszót rendelni a szolgáltatáshoz - hibaüzenet nélkül nem történt semmi, tehát nem tudtam manuálisan regisztrálni a modemet (még a kapott jelszó sem volt jó).
Wi-Free-t újra aktiváltam, adtam új jelszót. Ezt a webmail-hez is megcsináltam, majd láss csodát működött.

mobal,
szerk.: átlag úgy 420 és 500 között mérek letöltés sebességet. A routerem jó hozzá (WRT1200AC). Nekem elég.

-
mobal
nagyúr
-
mobal
nagyúr
Nah megjött a connectbox. Egész jó kis kütyü... csak kár, hogy nem működik.
Modem regisztrációs hiba, felhasználó név és jelszó nem jó (csak régi van nekem), felhívtam őket, vasárnap jön a szerelő.
mobal,
-
mobal
nagyúr
Sziasztok!
Váltottam díjcsomagot, pénteken jön a "fehér csoda" - amit természetesen modemként lesz használva. Csak annyi a dolgom, hogy a régi Ubit kihúzom, és ezt a helyére pattintom? Mikor élesedik a tv és az internet sebesség növekedés?
Köszi!
mobal,
-
mobal
nagyúr
-
mobal
nagyúr
Oké, értem.

Egy képet be tudsz még szúrni - ha nem törölted? Akkor már ránézésre is mehete a delete.

mobal,
-
mobal
nagyúr
Már szerintem itt bukó: "© UPC <lolalopez@arrakis.es>".
mobal,
-
mobal
nagyúr
-
mobal
nagyúr
-
mobal
nagyúr
A kombinációt is írjátok le (melyik menüpont alatt,
) lassan futok még 1 kört mert listaárat kaptam a múltkor a nem ügyintézőtől. -
mobal
nagyúr
Megpróbálom, köszi! Esetleg személyesen is lehet, pont útba esne hazafelé.
-
mobal
nagyúr
Sziasztok!
Ez a csomag meglévő előfizetőlnek is elérhető? Ha jelenleg nicns hűségem ki tudom harcolni, hogy megkapjam?
mobal,
-
mobal
nagyúr
-
mobal
nagyúr
Van nekem egy Digital Gold TV csomagom HD nélkül. A HD már beépítésre került? Ha igen akkor azt hogy tudom a hűségembe beleilleszteni utólag és díjmentesen?
-
mobal
nagyúr
Így már megvan, köszi!

-
mobal
nagyúr
És ott merre, mert kerestem de nemtaláltam.
-
mobal
nagyúr
Meg tudom valahol keresni / tudni, hogy meddig tart a hűség?
-
mobal
nagyúr
-
mobal
nagyúr
-
mobal
nagyúr
-
mobal
nagyúr
-
mobal
nagyúr
-
mobal
nagyúr
-
mobal
nagyúr
Az lehet, hogy szó nélkül drágult a tv? 320 forinttal többe került ebben a hónapban mint az előzőben (hűség)?
Szerk.: valszeg az rtl klub ára...
-
mobal
nagyúr
Viszont ebben az esetben lehet digi lesz... Most a héten kezd építkeni a T is, húzzák ki az optikát. Számomra az elfogadható ár az a jelenlegi díj + Digital Gold lenne (most Trio M van azt hiszem).
-
mobal
nagyúr
Lassan lejár a hűségem (szeptemberben). Mikor tájt várhatom, hogy keresnek? Jelenleg Digital Bronze + 120-as netes csomagom van, amivel elégedett vagyok, de akárhogy is nézem a kék majd 3 ezerrel olcsóbb.
Ha alkudozni kezdenek a Digital Gold vajon belefér?
mobal,
-
mobal
nagyúr
-
mobal
nagyúr
-
mobal
nagyúr
-
mobal
nagyúr
-
mobal
nagyúr
Kinek jár 120-ról a 240? Én nem vettem észre emelést, pedig 120-as a csomagom.
-
mobal
nagyúr
-
mobal
nagyúr
120. De a csomag csak a digitális tv miatt lett választva. A jelenlegi ár nekem jó lenne, ~ 8k. De sokkal többet nem szeretnék érte adni.
-
mobal
nagyúr
Közepes. Nem tudom pontosan de mintha a Trio M lenne. Még van egy kis idő vissza, de már gondolkodok a "haditerven".
-
mobal
nagyúr
Mennyi emelésre számíthatok hűségidő lejárta után? A van itt még Digi és Telekom duma pedig mennyit jelent általában árban?

Újra alá tudok írni két évet?
mobal,
-
mobal
nagyúr
-
mobal
nagyúr
Pontosan meg nem mondom neked, de csak egy splittert kaptam. Majd lefényképezem!
-
mobal
nagyúr
-
mobal
nagyúr
Köszi!
És az hogy működik? Fogja magát letölti majd restartol a modem? Mennyire megbízhatóak ezek a TC / Ubee cuccok (gondolok itt random restart, lassulás stb)?
mobal,
-
mobal
nagyúr
Milyen gyakran kap szoftver frissítést a UPC modem?
-
mobal
nagyúr
-
mobal
nagyúr
Itthon 5 mega híján simán hozza a 60-as netet! Na kicsit sok volt az offomból.

-
mobal
nagyúr
Ebbe szerintem ne menjünk bele. Volt szerencsém sok Cisco terméket látni és igen, hálózati eszközök közül a legjobb. Van itthon egy Linksys WRT54G routerem (Division by Cisco) még ami sokkal gyengébb hardverrel is jobb mint sok TP-LINK társa pl, cserébe mellé már több mint 8 éves.
No offense részemről

mobal,
-
mobal
nagyúr
-
mobal
nagyúr
-
mobal
nagyúr
Sziasztok!
A Technicolor csoda helyett lehet kérni csak modemet? Be lehet lőni, hogy csak modemként funkcionáljon? (Mennyire gáz a cucc?)
-
mobal
nagyúr
Sziasztok!
Szerda óta nagyon nem voltam itthon, de látom, hogy jelenleg valami packet loss van. Valami infója van valakinek erről?
mobal,
-
mobal
nagyúr
-
mobal
nagyúr
Ma a kérdés az, valaki tudja-e lesz-e sebesség növelés?
-
mobal
nagyúr
Ha jól értem a közleményt, duplázunk.
-
mobal
nagyúr
-
mobal
nagyúr
Volt ilyen, igen kb. két éve. Ha jól emlékszem akkor 60, 25 és 5-ös csomag volt. Bementél, visszavitted a modemet, kaptál egy újat amit beüzemeltél és hasít.
mobal,
-
mobal
nagyúr
-
mobal
nagyúr
-
mobal
nagyúr
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5600XT / RTX 5060 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 4 - 14" - Ryzen 5 pro 7530U, 16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 Pro 6/128GB kék / 12 hónap jótállás
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
- iKing.hu Realme 14 Pro+ Pearl White 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) lassan futok még 1 kört mert listaárat kaptam a múltkor a nem ügyintézőtől.