Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-23 11:57:24

LOGOUT.hu

Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#71630) #19482368 válasza bon (#71625) üzenetére


#19482368
törölt tag

Minden oldal üzemeltetése pénzbe kerül,
Ez a kijelentés ebben a formában teljesen helytálló. És igazad is van.
Tovább megyek, önmagában a reklámmal nincs probléma, sokkal inkább annak erőszakos politikájával.
Amit rá akarnak erőszakolni az emberre, az ösztönösen egyfajta védekezési mechanizmusba fog lépni, és lehetőségeihez képest, mindent el fog követni hogy csökkentse az ilyen ingereket.
Tehát reklám, és reklám között különbséget kell tenni.

Így nagyon helyes ha tiltják.
Ez egy nagyon rossz üzletpolitika, ha én nem engedélyezem a reklámot, tehát blokkolom, akkor nem tekinthetem meg annak az oldalnak a tartalmát. Mivel itt jelen esetben egy Telekommunikációs szolgáltatóról van szó, könnyen lehet, hogy magát a többi szolgáltatást se veszem igénybe, mivel az erőszakos üzletpolitikát folytat. Ebből következik, vajon mi mindent akar még rám erőszakolni, saját profitorientált céljai elérése érdekében. Ezért a leendő, vagy már meglévő ügyfél szemében meginog a bizalom. Márpedig mivel több telekommunikációs cég van a piacon, lehet hogy csupán bizalmi alapon más szolgáltatót választ a leendő ügyfél. Tehát az erőszakos üzletpolitika, ami egy ártatlan reklám, jelen pillanatban, olyan folyamatokat indíthat el, aminek következtében, még többet veszít a telekommunikációs cég.

Konzekvencia: A reklám önmagában nem rossz dolog, de a túlzásba vitt reklám, akár az ellenkezőjét váltja ki az emberekből, :D

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.