Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél, kérlek, olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NagyDave
tag
Nálunk is ilyen problémákkal küzd és másnál is ezt látom, valamint sok panasz ment most a UPC-hez, de a szerelő is mondta, hogy ő tudta, hogy ilyen lesz és ezzel nem tudnak mit csinálni. Elvileg talán egy nagyobb antenna orvosolná a bajt, nem tudom. Lehet váltás lesz a vége... =/ Igaz, nem sokat tévézek itthon, de igazán zavaróak ezek a "jelenségek", amit az antennaátállítással kapott minden UPC Direct-es ügyfél. De még októberig hűség, majd meglátjuk mi lesz.
Ha a szüleidnek nincs gyereke, nagy valószínűséggel neked sem lesz...
-
NagyDave
tag
Sziasztok! Szerintem jó hír a sportrajongóknak, amit most írok. Nálam a UPC-n a 259-es programhelyen található a Digi Sport Plus HU megnevezésű csatorna, egyelőre még fekete képpel. Holnap este kezdi meg adását a csatorna, remélem bent marad a upc kínálatában! Kíváncsian várom, hogy mi fog történni...
-
NagyDave
tag
Köszi, hogy írtál. Hát akkor nem tudom minek van így fent...de én nem értek hozzá. Nálam csak fekete kép van, de már folyamatosan az van kiírva rá, hogy Digi Sport Plus HU, délelőtt pedig még DDTV volt néha kiírva. És most néztem a hangsávot, most már az is magyar...
-
NagyDave
tag
Hát én ezt nem tudom, de csináltam csatornakeresést és a DDTV is megy már külön, de hát a szabadon fogható csatornák között van ugye jelenleg ez a Digi Sport Plus-os, továbbra is a 259-es programhelyen. És nem csak nálam van ez a UPC-n. De ugye már a UPC is azokról a műholdakról veszi az adást, mint a Digi. Nem tudom mi lesz, de jó lenne, ha itt is lenne adás, mindenesetre meglepően látom, hogy egyáltalán bent van egy ilyen nevű csatorna a UPC Direct csatornái között.
-
NagyDave
tag
-
NagyDave
tag
Sziasztok! Nekem már teljesen elegem van a UPC Direct szolgáltatásából. Most telt be nekem a pohár. Ugyanis éjjel nem bírtam aludni és elkezdtem tévézni. 5 percig se tudtam nézni az adást, mert kiírta, hogy nincs jel. Ezt nem is egyszer csinálta meg, én többször lekapcsoltam mindent a kapcsolóval, ami a tévével működik, beleértve a beltérit is. És még így sem lett jó, csak egyszer jött vissza az adás, ha jól emlékszem. Aztán mikor visszajött és elkezdtem nézni, akkor is hamar elment minden csatorna. Ekkor indítottam egy csatornakeresést,de azzal sem lett jobb, sőt kétszer valamiért le is állt a keresés. Nemrég pedig, pár perce leültem meccset nézni és rövid időn belül [1 perc kb.] el is ment a kép és újra ki volt írva, hogy nincs jel. Miközben elkezdtem ezt írni, akkorra visszajött, és azóta is megy egy pár perce. De azt hiszem, hogy ez akkor sem normális dolog. Múltkor csíkozott is a kép, nagyszüleimnél is tegnap, anyuméknál se jó mindig, a családban pedig Pesten van digitális kábeles UPC és az sem a tökéletes mindig. Nekem már a hócipőm tele van a UPC-vel és tuti, hogy csak nem pont nálunk jelennek meg ezek a hibák-.- Jó, tudom, akkor váltsak...de szüleimmel élek és nem én döntök ilyenekben,de már remélem rá bírok őket venni, hogy inkább másik szolgáltatót válasszunk.
-
NagyDave
tag
válasz Mlnr To'm #1696 üzenetére
Hát köszi, de nem tudom, akkor egy pár ismerősnél meg a családban mindenkinél el lenne mozdulva? :S Ja és a műsorújság is befagy meg néha nem jön be. De azért köszi a segítséget És szerinted akkor keressük fel a szerelőt?
-
NagyDave
tag
Igazad van abban, hogy a UPC a szar. Egyébként is akartam ide írni, de a Te hozzászólásodhoz is kapcsolódnak az én problémáim is, mert nálunk is külföldi a discovery-ken a programinfó és az Eurosport 2-n is. A UPC egy rakás szar lett az átállás óta, mondhat nekem akárki akármit. Mi látjuk és érzékeljük. De nem csak mi, mástól is a panaszt hallom. 6 éve van UPC-n [de minek...] és 8ezret fizetünk Direct+, HBO MaxPak, egy hagyományos és egy felvevős beltériért. Kissé sokallom, főleg, hogy minőséget nem kapunk érte. Ezt a upc-vel is megosztottam az éjjel e-mailben, de válaszolni luxus. A digisportok iránt is érdeklődtem és arról is írtam, hogy azért nem-e járna valami kedvezmény, hogy 6 éve ügyfelek vagyunk. De bezzeg, aki most köti be, az szinte ingyen nézhet mindent. Felháborító. A hülye luxemburgiak kezébe nem lett volna szabad adni, meg így elcseszni mindent. Lehet T-Home-ra és Digire váltunk, mert a kettőből 8040 HUF-ért megkapunk szinte minden eddigi csatornát, minden fontosat és még digisportok is lennének. Szerintem ez különbség. Most meg 8ezret a semmiért... A UPC-t nyugodtan meg is szüntethetnék, mert eléggé gagyi. Néha nagyon szép a kép, néha meg nagyon szar. Mint most éjjel is. A Digisportokról meg még annyit, hogy a UPC-t is megkeresték, de nekik nem kellett...de hát maguk alatt vágják a fát, mert a digi már így is lenyomta őket, és a UPC csak jól járna a digisportokkal. Attól mert van pár angol HD csatornája a UPC-nek, attól még nem örülök, mint majom a farkának. Főleg, hogy ráadásul egy vagyon ez a szolgáltató a régebbi előfizetőknek. Mi korábban kaptunk arra is kedvezményt, hogy vagy 3 éve hűségesek voltunk, és még az HBO MaxPak-ot is kedvezményesebben kaptuk meg. Telefonon elérni őket nem lehet, e-mailre nem reagálnak, ha mégis sikerül velük beszélni, csak hárítanak és félrebeszélnek, hogy ez nem rájuk tartozik. Ja, és nem csak nekünk álltak elő ezzel a szöveggel...
A sportcsatornákról pedig még annyit, hogy a Sport TV-knek lejár majd a spanyol bajnokságra való közvetítési joguk is idén és ha az elszáll, akkor csak magyar foci marad. Én megfontolnám a helyükbe a Digisportokat, nem pedig olyan vonat után futnék, ami már rég elment...[ Szerkesztve ]
-
NagyDave
tag
Hát a tévéjére gondoltam. Nálunk nem lehet digi net, se kábel tv, csak tányéros. Ugyanonnan vesz, mint a UPC, minősége ugyanúgy ingadozik. Azon már láttam szebb képet néha, mint az én UPC-men. A T-Home Sat TV-nél kapnánk kedvezményeket, abból családi csomag és az HBO MaxPak kellene, Digitől meg a Digi csomag. Ez lenne összesen 2-2 beltérivel mindkét szolgáltatótól összesen havi 8040 HUF. Most 8000 HUF-ot fizetünk a UPC-ért, és nem valami fényes a minőség most meg a műsorújság. Én egyiket sem istenítem, csak véleményt mondok, de a UPC-vel sajna az utóbbi időben tele van a hócipőm. Nem csak a tévéjével, hanem az ügyfélszolgálatukkal is
[ Szerkesztve ]
-
NagyDave
tag
Ne kapd fel a vizet! Úgy gondoltam, hogy vesznek azonos műholdról is. Nálunk szar a upc sajnos De írtam, néha gyönyörű a minősége. De ha valami gond van, akkor meg nem lehet elérni őket. A Discovery-ken is lehetne már magyarul és az Eurosport 2-n kiírva a műsor, valamint rendbe hozhatnák az EPG-t is, mert az mostanság befagy, néha be se jön, kilép magától és a beltéri is újraindul...nem csak felvevőssel és nem csak nálunk...
-
NagyDave
tag
Nem hinném, hogy oltári nagy baromságokat írok, csak a tapasztalatainkat. Max rosszul fogalmazok. Arra gondoltam, hogy a Thor műhold így is, úgy is szarakodik néha a tapasztalataim alapján. Mert sokan fikázzák a digit, néha szar is, néha jó, én láttam is, van olyan képe mint a UPC-nek. Csak mert én úgy tudtam a Digi is vesz arról a Thor-ról, mint a UPC. Ha nem, akkor bocsi De akkor sem tökéletes sem a UPC, sem a Digi szerintem. Néha mindkettő nagyon jó, és néha mindkettő rossz. Nekem múltkor eltűnt az összes UPC csatornám, vagyis azt írta, hogy kódolva van. Lekapcsoltam az áramkört, aztán megnéztem, hogy áll...és semmi Az EPG is befagyott akkor és másnap is megjelent a probléma, azóta ritkán elment, de max 1-2 alkalommal. Nagyszüleimnél is hasonló problémák vannak, főleg az EPG-vel. És nekik régi beltérijük van. Anyuméknál se remekel mindig.
-
NagyDave
tag
válasz Mlnr To'm #1734 üzenetére
Igen, egyetértek veled! De szerintem az összes közül a T-Home a legjobb minőségileg, főleg IPTV-ben, csatornakiosztás szempontjából is. Nálunk csak T-Home Sat TV-t lehet köttetni. Ezen kívül ugye UPC Direct, Digi műholdas és Hello HD, valamint btel, de majdnem egy a kettő. Viszont láttam, hogy a Hello Digital csatornakiosztása nagyon jó, de hát megint a pestieknek kedveznek ezzel is...
-
NagyDave
tag
Igazad van, az IPTV nem a tányéroshoz tartozik. Hát mi 8ezret fizetünk Direct+, HBO MaxPak csomagokért, és 1 hagyományos és 1 felvevős beltériért. 6 éve vagyunk UPC-sek, régen szerintem a kép is sokkal szebb volt. 2 másik szolgáltatótól ugyanennyiért szintén 1-1 beltérit az egyiktől és 1-1-et a másiktól kapnánk. Lenne HBO MaxPak is meg kicsivel több csati. Ezzel csak azt akarom, hogy ugyanennyiért 2 szolgáltatótól több csatornáért is ennyit fizetnénk. Mindegy egyébként, az a lényeg, hogy nekünk az átállás óta minden téren csak rossz tapasztalataink vannak. Köszi, hogy írtál
-
NagyDave
tag
Értem. Én elfogadom a véleményedet, főleg, ha tovább olvasom, amit írtál. Az a helyzet, hogy én is néztem más beltériket. Te milyet használsz? És az mennyi lenne? Mert hát én viszonylag drágáért láttam. Így, hogy más beltérid van, nem pedig UPC-s, így elhiszem, hogy nincs problémát. Engem is legjobban egyébként a discovery műsorinfója zavar, meg néha nem valami jó a képminősége, de akkor ez ezek szerint a beltéri miatt van. Én nem olyan rég láttam digit, akkor nagyon jó volt. De hallottam, volt nemrég egyik alkalommal ott is mákos meg rossz a kép és pont akkor volt nálunk is rossz a UPC-nél. Régebben tuti, hogy szarabb volt a digi, szerintem javult, csak ott is dobálják ki a csatikat. De ismeretterjesztőkért, digisportokért megérheti. Ezen kívül a UPC még kipakolt egy pár zenecsatit, már nincs benne a csatornakiosztásban sem az oldalukon. Nekem eleinte úgy emlékszem, hogy a 1Music Channel-nek a magyar verziója ment UPC-n az átállás óta, de egy ideje román és már nincs is benne a csomagban, biztosan szabadon fogható. Ez a digin magyar verzióban van fent. De ez semmit nem tesz, nem nagyon izgat, csak nem tájékoztattak sehol, hogy egy pár zenecsati kikerül [Musiq1, 1Music Channel] a csomagból. Egyébként mikor régebben kivették a BBC Prime-t és a Zone Club-ot [még Astra-s időkben], úgy tudom, arról sem tájékoztattak. De ennyi panasz akkor sem volt.
-
NagyDave
tag
Nem rossz akkor az ára. Inkább akkor már van, aki olyan szolgáltatást vezetne be, ami minőségben jobb. Ez természetesen saját választás. Szerintem, ahogy néztem, egy minőségibb is 20 körül kezdődik, de lehet, hogy tévedek. Az utolsó mondatoddal pedig teljesen egyet értek. Még ha jó is, mindenkinek úgy sem felehet megy ugyanaz semmiben az egész világon. Egyébként neked csak UPC-d van?
-
NagyDave
tag
Hát a Sporklubon nem is nagyon nézhetsz sportot Ezer éve nem ad semmi fontos meccset, főleg nem élőben. Néha, évente 1-2-szer befigyel vízilabda, meg néha kézi. Ennyi. Nem sokat érnek vele a szolgáltatók, nagyon gyenge csatorna lett, ahhoz képest, hogy régen milyen volt.
-
NagyDave
tag
Hát ennek a UPC-nek lehet írni bármit, meg telefonálni, elérni őket nem lehet. Régen ez sem így volt. A UPC már egyre szarabb. A telefonos ügyfélszolgálaton is 6-7 percet mondanak várakozási időnek, néha volt 15 perc is, de még volt, hogy akkor sem kapcsoltak minket, de nem csak minket mást se...
-
NagyDave
tag
A UPC tegnap is bizonyított. Szakadt az eső, erre minden elment. A jelerősség és jelminőség 0%-on. Igaz, nagy eső volt, de ilyen régen nem volt a UPC-nél, akkor még nagy viharba is néztem. Aztán Digi meg este [akkor is hülye idő volt] hiba nélkül ment. A Viasat 6-on gyönyörű volt a kép, ilyen szép még nálam UPC-n se igen volt, pedig néha nálam is nagyon szép, de néha nagyon rossz is, de úgy érzem a Digis lenyomta a UPC-set. A Disney Channel-re kapcsolva a logó betorzult, de aztán jó lett. A többi csati is jó volt, amit láttam és volt EPG is többnél.
Rick4: Ha majd kell, a kedvedért csinálok összehasonlító fotókat, hogy jelen állás szerint melyiken hogy megy az adás a szolgáltatótól kapott beltériken[Mellesleg van Prizma, asszem Reflektor és Film+2, valamint Fishing & Hunting is]
[ Szerkesztve ]
-
NagyDave
tag
Hát valami szupertévén nem tudok képet csinálni, de két "kisebben", amin hasonlók, azon igen. A UPC meg nem csak 10 percre ment el az esőben, hanem több ideig nem volt. És a Digi az esti esőben is jó volt, a UPC-ről nem tudok nyilatkozni. Amúgy ma is meg tegnap is darabos volt a kép, de az ügyfélszolgálatukat nem lehet elérni [kábeleset se...].
Bizony, a Prizma és a többi nincs benne, de magyar előfizetéssel lehet nézni, én is olyan helyen néztem...De nemtom amúgy, hogy felkerülnek-e a csatornalistára, most tényleg nincsenek benne, csak valami olyat olvastam a UPC-nél is, hogy más tp-n tesztel a Fishing&Hunting is, meg hogy jön a Prizma meg ilyenek, de hát nem jöttek [igaz, ez izgat a legkevésbé...]Ha a szüleidnek nincs gyereke, nagy valószínűséggel neked sem lesz...
-
NagyDave
tag
Hát nem mindenkinek van pénze csúcsszuper beltérikre, és még az se adja le magyarul a műsorinfót pl. a Discovery-knél [mint nálad sem]. A tévézésen kívül meg csak az kéne, hogy tudja az ember, hogy éppen milyen műsor megy a tévében Jó, erre mondhatnád akkor a tv újságot is, de benne szerepel funkcióként az EPG és elvárja az ember, hogy jó legyen. De hát sehol sem tökéletes. Régebben jobb volt ez is és ha műsorváltozás is volt, rögtön észre lehetett venni, mert átírták. Ma már jó ha bejön a műsorújság...csak ennyi.
-
NagyDave
tag
válasz szabogabor10 #1765 üzenetére
Nálam is ugyanez van. Elég gáz. Nem csinálnak ezek egész nap semmit, nem foglalkoznak vele. Felhívja az ember és azzal küldenek el mindenkit, hogy ez nem rájuk tartozik. Akkor mégis ki a f*szra tartozik?!...
-
NagyDave
tag
válasz szabogabor10 #1776 üzenetére
Hát igen. Én tegnap láttam UPC digitális adást. Az nagyon tuti és a műholdashoz képest jobban is kijönne pénzben az embernek.
-
NagyDave
tag
Így van, tömöríteni nem kéne. Némelyik digi csatorna is jobb, ahogy figyeltem, pedig azt is tömörítik.Hát igen, van csatorna bőven, de meglévő előfizetőknek nem olcsó mulatság és azért még rakhatnának be egy jó párat.
-
NagyDave
tag
-
NagyDave
tag
Nem nálam láttam digit, ott régebbi típusú Philips volt. Nekem egy Samsung, majd kikeresem milyen típusú. De annak is nagyobb háta volt, de az volt az utolsó ilyen, amit tudtam venni, többi már vékony LCD volt, amit lehetett kapni.
-
NagyDave
tag
válasz K Norbi #1804 üzenetére
Hát a digi kötése 2 tévére anyagárral együtt 15.000 HUF asszem. Elvileg nagyobb antennával jobbnak kéne lennie, de szerintem nem lesz jobb. Mert pl. T-Home-nál is nagy antenna van, arra meg azt mondják, hogy nagyon jó, csak másik műholdról. Beltéri cserével is talán másabb lenne. Érdeklődj utána náluk. De ne hagy sehol, hogy csak a pénzt csikarják ki belőled! Viharban eléggé érzékeny, néha esőbe is elmegy nálunk Ebben is elvileg a T a legjobb, de ott most emelték az árakat. Amúgy nem akarlak semmire rábeszélni, csak leírtam, amiket tudok, ha pontosak az infóim
-
NagyDave
tag
Hát nekem elment nagy esőben, régen viharban bírta. De nem olyan vészes, csak nem ehhez voltam szokva. Nekem néha be is kockásodik a kép, vagy akadozni kezd [már régebben volt az utóbbi], de gyorsan helyreáll vagy csatornaváltás és vissza oda.
-
NagyDave
tag
Na és én minőségi koaxot kapok a UPC-től? Amúgy beszéltünk velük, majd ajánlanak kedvezményt a felvevősre, mert le akarjuk mondani, és ha nem akarjuk úgy sem, akkor be kell vinnünk és adnak egy Humax-ot. Mondták, hogy amúgy is már csak olyat árusítanak. Nekem az valahogy jobban bejön, mint az "újabb" hagyományos Philips.
-
NagyDave
tag
Eddig a Spektrum Home a Direct Medium csomagban szerepelt, de a mostani csatornakiosztásban a UPC Direct oldalán a Direct+ csomagban szerepel. Tényleg kivették a Direct Medium csomagból? Valaki tud erről valamit? Vagy csak véletlenül kihagyták a listáról, mert a többi csatorna stimmel.
-
NagyDave
tag
Szerintetek várható új csatornák megjelenése a UPC-n? Igaz, holnap lehet felkeressük őket, csak gondoltam megkérdezem, hogy nem-e tud valaki erről valamit Szerintem pár jó csati még nyugodtan elférne meg persze magyar műsorinfó a discoverykre Az nagyon nem ártana
-
NagyDave
tag
Valakinek feltűnt már, hogy a TV2-nek és a FEM3-nak nem sikerült átállnia 16:9-es képarányra? De a másik hozzájuk tartozó csati, a PRO4 bezzeg 16:9-ben ad mindent, meg az RTL is, de az ugye más. Miért lehet ez? Vagy most mi van? Mert múltkor láttam digit és azon a TV2 is 16:9-ben adta a műsorát...
-
NagyDave
tag
Ja,tutira Csak érdekes, hogy beállításoknál, ha 4:3-asra megyek a PRO4-en és a RTL Klub-on, akkor szétnyúlik, a TV2 meg marad ugyanúgy meg 16:9-es beállításnál is. Persze, biztos az én szememmel van a gond...neked meg a stílusoddal.
Nem tudom, miért írnám csak úgy hülyeségből, nem ez a hobbim, csak gondoltam megosztom mit vettem észre. De persze a te szuperbeltériddel minden tökéletesen működik.[ Szerkesztve ]
-
NagyDave
tag
Miért, mi baj volt a stílusommal például abban a hozzászólásban, mikor kérdeztem, hogy ez feltűnt-e valakinek? Aztán már most én is csak ugyanúgy válaszoltam, mert nem igen vagyok vak és nem egyszer állítottam direkt, mert meglepett. Na mindegy. És amúgy én is a mondandóddal foglalkozom, csak hát neked annyiban kimerült az írásod, hogy biztos nekem rossz a szemem. Már meg ne haragudj, ha ezért én is máshogy írtam vissza. Inkább beszéljünk arról, hogy miért lehet ez. Ötlet? Vagy tuti, hogy a szememmel van a gond?
És amúgy sem vitatkozni jövök ide, hanem segítséget kérni, inkább hagyjuk ezeket a vitákat.[ Szerkesztve ]
-
NagyDave
tag
válasz Mlnr To'm #1846 üzenetére
Kösz az infót. Hát nem tudom, én mikor nézegettem néha este, akkor nem volt 16:9-es, pl. tegnap sem. De asszem már én is láttam 16:9-ben UPC-t, de nem tudom miért nem mindig 16:9-es akkor, ha úgy reklámozták be...
-
NagyDave
tag
A hülyeségeket tegyük félre, meg a kisfiúkat, főleg a diszkó előtt meg ilyen helyeken. Bocsáss meg, ha néha én sem meg más sem igazán érti ezeket a furcsa "vicceidet" Amúgy figyeltem tegnap este az NCIS Los Angeles-nél 4:3-ban volt az adás és pont jött a reklám. Már akkor feltűnt, hogy másabb a kép és bementem a beállításokba és 16:9-ről 4:3-ra állítottam. Szét is nyújtotta oldalra rendesen a képet, a felirat is kilógott, ami a reklámba volt. Visszaállítottam, de mikor folytatódott a film, akkor 4:3-as volt megint. Na ez miért lehet...Mert reklámot fontos 16:9-ben adni A filmek meg jók 4:3-ban is.
-
NagyDave
tag
Direct+ csomagunk van, de leváltanánk Medium-ra, de mellé szeretnénk a Direct+ promo csomagot, ami az ÁSZF alapján rendelhető a Direct Medium mellé és az havi plusz 1.000 HUF. A Mediumra pedig hűséget kötnénk. Lehetséges ez? Jelenleg nincs hűségnyilatkozatunk, de Direct+ csomagunk van.
-
NagyDave
tag
Üdv! Most tervezem neten a UPC Direct szolgáltatást, azon is belül a Direct+ csomag megrendelését. 6 évig voltunk már UPC-sek és 2008-ban kaptam egy felvevős HD-s Philips beltérit. Min múlik az, hogy most milyen DVR beltérit kapok? Mert van Humax is, ha jók az információim. Vagy ezt nem lehet előre tudni? Még mindig a Philips DVR-esek mennek? Egyébként ez a felvevős, tekergetős funkció nem is volna fontos, a HD lenne a lényeg nekem, de van külön HD-s box, ami nem felvevős? Vagy ez csak egy plusz funkció, és ha nem kérem, akkor azt nem kapom meg?
[ Szerkesztve ]
-
NagyDave
tag
válasz NyalokAA #2154 üzenetére
Húúú, az jó lenne, ha lehetne rá külső vinyót kötni. Nekem azt írták UPC Direct-től, hogy a Humax HD-sek még nincsenek forgalomban. Én pont Humax HD-set akarnék, ha lesz UPC-nk és Direct+ csomagot rendelnénk. Ez egyébként biztató Csak még egyelőre nem váltunk, de legalább akkor van Humax beltéri, HD-s
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Latitude 5540 15.6" FHD IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe SSD IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm stainless steel 1 év Apple jótállás
- Latitude 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe SSD ujjlolv IR kam gar
- iPad Pro M2 11" 2026.03.30 Apple jótállás névre szóló számlával
- PC RTX 4070 Super , Ryzen 5 7600x AM5 , 3 hónapos használat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest