- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Mielőtt kérdeznél, kérlek, olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stmiklosi
tag
Szevasz!
Nem, nem játszik le bármelyik, bármit, sőt van ami semmit sem. A Dreamboxnak legalább 8 féle típusa van, az egyszerű SD-től (DM500s), a 2 tuneres DM800SE-ig.
Árban ezek 15e-80e-ig még kínai beszerzésben is. Hazaiban szorozd 1,6-al.
A drágább változat természetesen tud külső anyagot lejátszani (ezek részleteit nem tudom, nekem volt DM800-am, de nem akartam sem felvenni vele, bár winchester beletehető, sem lejátszani én műholdazásra és nem médiacenternek vettem).
Kártyát szoftvercsere után mindegyik olvassa. Azért kell szoftvercsere, mert az előfizetői kártyáknak több rendszere van, mindegyik a saját programjával megy. Cryptoworks, Irdeto, Nagravision meg még ki tudja milyen kártyák használatosak EU-ban.... Nem Magyarországra gyártják ezeket a készülékeket.
És ismét: azért jók ezek a készülékek, mert ha én elküldöm Neked az én DM500-*am teljes mentését, kb 3 perc alatt felrakod és előtted az én gépem, minden addig belerakott okossággal, csatlistával, stb.
Kulcsfájl felrakásával más holdak egyébként nem nézhető csatornáit is élvezheted, bár én nem élek vele.
Ezek ennyit tudnak, mert DREAMBOXOK! Azért persze mások is igyekeznek őket követni, nem csak a DM-ek tudomány ma már. De ők voltak az úttörők.
Üdv: StMiklosIde és még az előzőhöz is: természetesen ezek az ismeretek bőven, sok forrásból "beszerezhetők" a netről, de ehhez persze topikokat kell böngészni, nem is biztos hogy keveset, főleg mielőtt saját magad nekiállsz szoftvert cserélni, mert féltéglát is lehet a készülékből csinálni, amikor már semmire nem reagál. És ha tovább olvasol, mert lesz időd, hisz nincs műholdvevőd, akkor találsz megoldást jTAG néven, amellyel még ezek a készülékek is visszahozhatók a tetszhalott állapotból, de ekkor már össze kell kötni a készülék belsejében 6 pontot a PC nyomtató portjával és spéci, de hozzáférhető szoftver segítségével, fel kell tenni azt programot, ami a normál szoftvercseréhez szükséges. Még ez is megy, mert Dreambox. (Igaz már más készülék is tudhatja)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Gyúrósok ide!
- EAFC 25
- Milyen légkondit a lakásba?
- E-roller topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged