Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Ha Isten létezik...
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
basaharc502
aktív tag
Annyi azért körvonalazódik, hogy a fő mókolnivaló az a skillek, kövek és tárgyak ilyen-olyan materialokkal való húzása lesz. Gondolom ott fog igazán érződni, hogy ki mennyi pénz rakott bele - kinek mennyire adja majd ki a statokat...gyűjtögethetek én sok-sok ilyen-olyan maiti, ha 50-et elhasználok mire kidob valami használható stat kombót.
Egyébként nagy meglepetésemre esett egy legendary item...rendesen rácsodálkoztam
Egyébként ugyan úgy nem esik semmi loot azóta sem....pedig fél képernyőt beterítő szörnyhalmokat gyilkolok. Játékmenet még mindig ok szerintem, bár így lvl. 30 felé kicsit kezd unalmas lenni, amit betudok annak, hogy hiába ölöm halomra a mobokat, ha nem nagyon esik semmi...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ULTRA HIGH-END GAMER PC Ryzen 7 9800X3D / RTX 5090 32GB / 48GB DDR5 / 2TB NVMe GARANCIÁS
- 4K Videokonferencia kamera - Poly Studio P15
- 4K Konferencia Kamera - Aver VC540 -új dobozos - Új ára 1,2 Milió
- Szuper Ritka Gamer Asus Rog Phone 6 Diablo különleges kiadàs!
- VILTROX NF-Z adapter ( Nikon FTZ II adapter ) - Új -
- iPhone 12 Pro 128GB 100% (1év garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4534
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egyébként ugyan úgy nem esik semmi loot azóta sem....pedig fél képernyőt beterítő szörnyhalmokat gyilkolok. Játékmenet még mindig ok szerintem, bár így lvl. 30 felé kicsit kezd unalmas lenni, amit betudok annak, hogy hiába ölöm halomra a mobokat, ha nem nagyon esik semmi...