Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- talmida: My Art II.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
basaharc502
aktív tag
Annyi azért körvonalazódik, hogy a fő mókolnivaló az a skillek, kövek és tárgyak ilyen-olyan materialokkal való húzása lesz. Gondolom ott fog igazán érződni, hogy ki mennyi pénz rakott bele - kinek mennyire adja majd ki a statokat...gyűjtögethetek én sok-sok ilyen-olyan maiti, ha 50-et elhasználok mire kidob valami használható stat kombót.
Egyébként nagy meglepetésemre esett egy legendary item...rendesen rácsodálkoztam
Egyébként ugyan úgy nem esik semmi loot azóta sem....pedig fél képernyőt beterítő szörnyhalmokat gyilkolok. Játékmenet még mindig ok szerintem, bár így lvl. 30 felé kicsit kezd unalmas lenni, amit betudok annak, hogy hiába ölöm halomra a mobokat, ha nem nagyon esik semmi...
Új hozzászólás Aktív témák
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Crimson Desert
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- BMW topik
- PlayStation 5
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Tarolt az indiai piacon a Realme P4 Lite 5G
- Mini PC
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Asztali PC , Ultra 225F , RTX 5070 , 32GB DDR5 , 1TB NVME
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- Asztali PC , i7 13700K , RTX 5070 , 32GB RAM , 1,5TB SSD
- Lenovo ThinkPad E590 / Intel Core i7 8GEN / 16gb ram / AMD 2gb dedikált / 500gb NvMe / Vil MAGYAR B
- Asus TUF Ryzen 7 6800HS NVIDIA RTX3050Ti 17.3 FHD 144Hz WiFi6 Windows11 gamer laptop
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- Svájci jellegű bicska eladó
- Apple MacBook Pro 14,2 11" i5 16GB 256GB SSD szép állapot - Leírást olvasd el!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egyébként ugyan úgy nem esik semmi loot azóta sem....pedig fél képernyőt beterítő szörnyhalmokat gyilkolok. Játékmenet még mindig ok szerintem, bár így lvl. 30 felé kicsit kezd unalmas lenni, amit betudok annak, hogy hiába ölöm halomra a mobokat, ha nem nagyon esik semmi...