Hirdetés
- talmida: Változások 2. rész
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: Zsebszámológépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Norby86
őstag
Oké.
"Dear Norbert,
I'm so glad you are interested in our products.
If you place an order, we can arrange for you to deliver the goods by direct transport, which is generally not charged, but it is required to pay a certain amount of freight.
If you do not agree, we can ask the supplier to see if can arrange the shipment from the eu warehouse, please contact us after 2-3 days"Igazából a középső mondatot nem értem, hogy milyen szállítás, hiszen én arról érdeklődtem, hogy mikor lesz az EU raktárban a készülékből. Illetve leírtam hogy én kínából nem tudom megrendelni,mert akkor plusz adót kell fizetnem. Erre jött ez a válasz.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- Gumi és felni topik
- Hobby elektronika
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- EA Sports WRC '23
- Sweet.tv - internetes TV
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Renault, Dacia topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- talmida: Változások 2. rész
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro 128GB gyári független új akku!
- Makulátlan Samsung S24 Ultra 512Gb !!! Garanciával + sok kiegészítővel !!!
- Eladó iPhone 14 Pro Max Deep Purple 256 GB
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB 100% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB 98% Akku Újszerú,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Gari!
- Szuper áron eladó Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/144Hz
- Dell Latitude 5530 Core i5 1245U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 266 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7430U, no GPU
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4493
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Meggyi001