- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Norby86
őstag
Oké.
"Dear Norbert,
I'm so glad you are interested in our products.
If you place an order, we can arrange for you to deliver the goods by direct transport, which is generally not charged, but it is required to pay a certain amount of freight.
If you do not agree, we can ask the supplier to see if can arrange the shipment from the eu warehouse, please contact us after 2-3 days"Igazából a középső mondatot nem értem, hogy milyen szállítás, hiszen én arról érdeklődtem, hogy mikor lesz az EU raktárban a készülékből. Illetve leírtam hogy én kínából nem tudom megrendelni,mert akkor plusz adót kell fizetnem. Erre jött ez a válasz.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- Hobby elektronika
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- EA Sports WRC '23
- PC Game Pass
- Milyen széket vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Sorozatok
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Apple MacBook AIR 13 / M2 / 16GB / 256 GB! BeszámítOK
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS DUAL MINI RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256GB használt karcmentes 89% akku (405 ciklus) 6 hónap
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Meggyi001