- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
- Napkollektor - csak úgy
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cadj92
csendes tag
válasz
HuaweiU8500 #2250 üzenetére
Helló!
Nekem gyári legfrissebb van, mármint a 6.0 v2-ből és nincs ilyen gond, tegnap 40% körül voltam, lejjebb nem próbáltam még menni.
Én éppen úgy gondolom, hogy jobb lett az akksi idő, viszont ezzel a szoftverrel ugyanannyi %-ot ír fogyasztásnak a Wifi-re, mint a Phone idle-re, eddigi szoftvereken toronymagasan Phone idle volt az első és Screen a második.
A kérdés csak az, hogy a Phone idle ment lejjebb, vagy a Wifi fogyaszt többet?Az egyetlen problémám, hogy Viber és társainál nem jön (jött) értesítés, ha az alkalmazás nem volt a RAM-ban. Ezzel a buggal legutóbb 5.1-en találkoztam, viszont egyszerű megoldani rootosoknak: System appot kell csinálni az alkalmazásokból melyekkel gond van. (Non-rootosoknak pedig RAM-ban kell tartani mindig - tehát minden újraindítás után meg kell nyitogatni az alkalmazásokat.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Le Mans Ultimate
- Parfüm topik
- Crohn betegség
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest