Hirdetés
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- bitpork: Ha Isten létezik...
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
zitrone88
aktív tag
válasz
Meggyi001
üzenetére
A MB-ot már nem írom, mert arról beszéltem én is, ami már elhangzott
Igen, rootolt, Te segítettél privátban rootolni, meg feltenni a TWRP-t, hogy utánajárjak, mi szívja az akksit. Azt nem gondoltam, hogy bukom az OTA frissítéseket
Azt tudni, honnan lehet betallózni? Kipróbálom szívesen, de nem találtam, meg lövésem sincs igazán, hol keressem, pár mappában megnéztem, de ja..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- Elektromos autók - motorok
- Spórolós topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Samsung LCD és LED TV-k
- 13 év után is kap még frissítést az iPhone 5s! Itt az iOS 12.5.8
- Suzuki topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Híres és hírhedt processzorokkal számol le az Intel
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Apple iPhone 14 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H510 fehér Seasonic 750W
- Tekken 7 Playstation 4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Igen, rootolt, Te segítettél privátban rootolni, meg feltenni a TWRP-t, hogy utánajárjak, mi szívja az akksit. Azt nem gondoltam, hogy bukom az OTA frissítéseket
Azt tudni, honnan lehet betallózni? Kipróbálom szívesen, de nem találtam, meg lövésem sincs igazán, hol keressem, pár mappában megnéztem, de ja..