- Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Pulsar X2 V3 Size 2 Gamer Egér és Pulsar 8K Wireless Dongle
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Matteo005: 9800X3D
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- sellerbuyer: Hogyan turbózd fel a NAS-od sebességét olcsón és egyszerűen?
- Samus: Rhyme Project: Fénysebesség
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sógi
addikt
Melyik részére gondolsz, hogy az igényeimet nem fedi le? Szted miért nem tetszene nekem? Csak kíváncsi vagyok a véleményedre
Amúgy külsőre nagyon tetszik, kijelző nekem bőven elég, sztem 60-90 Hz szememnek tökéletes, most mate 20 pro kijelzője is tökéletes..
8/256 Gb király, ritkán használok kamerát, sztem az is megfelelne bőségesen.
Android 12 is bőven jó, most maten 10 van és azzal sincs bajomszóval a támogatás hiánya annyira nem hat meg....
A strapa része meg hát brutálisan jó lehet. Ez csak plusz lenne számomra.
Anyaghasználatra minden tesztben jót mondtak.A méretére vagyok kíváncsi (ezért lenne jó másik telefon mellett látni) és az akkura....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
- Samsung Galaxy S25 Ultra (újszerű, Független, 256 GB, 12 GB RAM, Fehéres szürke titán)
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- iPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.05.06. Yettel jótállás
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3399, 94% Akkumulátor
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 128GB,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest