- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepe79
addikt
Csak egy gyors review, megjött kínából (alibaba) az Ulefone Armor 11T, bontatlan, új kondícióban, a gyári fólia hibátlan, sehol egy feljövés, sehol egy buborék, szöszmösz, semmi (kínai telefonoknál nem is találkoztam még ennyire tökéletesen felrakott gyári fóliával), a telefon 96%-ig feltöltött akkuval érkezett, érzetre valóban új gyártás, tehát nem régi akksi van benne, a telefon nagyon jól néz ki, és tökéletes a mérete. Egyelőre csak belakom, setupolom a fiókjaimat, és megvárom, amíg az aliexpressről illetve ebayről rendelt szilikon fekete TPU tokjaim megérkeznek hozzá, használni csak onnantól fogom. A FLIR kamerát még nem teszteltem, de fogom (meg használni is), eddig minden tökéletes a cuccal, egy nagyon jó telefon, habár az Android főverzió nem a legfrisebb rajta de engem nem zavar egyáltalán (főképernyő elhúzással google hírfolyam már van a 11-ben, security patch jön, a többi nem érdekel).
Új hozzászólás Aktív témák
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest