Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Pedig már volt infó, hogy mi lesz ezután. 1. java programozó 2. frontend fejlesztő 3. szoftvertesztelő 4. üzemeltető
Mondjuk itt semmi nincs kőbe vésve de elvileg ezekre lehet jelentkezni azoknak akiket kiválasztanak. Én 78%-ot értem el de rohadtul nem érzem, hogy tudnék programozni, gondolom ezért lesz a logikai kompetencia teszt, hogy a hozzám hasonlókat kiszűrjék. Én megmondtam korábban is, hogy 5-10 ezer embernek lesz megadva a 100%-os állami támogatás, néhány éve amikor ugyanígy állami támogatással képeztek kamionsofőröket akkor 5 ezer volt a létszám és az szerintem olcsóbb volt mint ezek a programozó képzések. Ez EU-s pénz volt asszem, fel kellett használni, el kellett költeni.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Ultimate előfizetés akár 3856 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- 27% - Samsung ViewFinity S7 S27D700EAU IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / 5ms
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest