- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
Új hozzászólás Aktív témák
-
pilu85
őstag
válasz
Busterftw #42 üzenetére
Szerintem ez az "átlag user" lassan kisebbségben lesz a mostani magyar viszonylatok miatt. Saját vélemény, hogy egy 4060, vagy egy rx 7600-7700 mellé 100 alatt megvan egy 7500f+alaplap innen apróról, szinte újan. Ez még évekkel ezelőtt sem számított sok pénznek, és ez még egy 4070 mellé is megfelelő. Jópár éve került nekem a 11600k lappal együtt 130ba. És akkor még nem volt Ukrajna+Brüsszel meg stb.
-
paljani
aktív tag
válasz
Busterftw #31 üzenetére
Ezt a 4-5 évet (aka 3 CPU generációt) egy AMD-s platform ki tudja szolgálni az Intel meg a felét sem. Hovatovább a használt deszkák jobban szeretnek pusztulni mint a használt CPU-k. Olyan 25 év után váltottam AMD-re tavaly mert már nekem sem volt "mindegy". Használtan még mindig olcsóbb egy CPU mint egy CPU+MOBO (vagy éppen ez utóbbi áráért komolyabb előbbit kapsz).
Abszolút megértem ha valaki Intelt vesz otthonra, de már ajánlani senkinek sem tudom.
-
westlake
félisten
Nem jöhet, hanem jön is (3xx). Ez sem hír már. Legalábbis számomra nem. Viszont a refresh mióta másik generáció? Sosem volt az, sosem lesz. Az Intel ráaggathatja ezt a jelzőt, de ez a valóságon nem változtat semmit. Hogy ne menjünk nagyon messzire: a Raptor Lake egy generáció, nem több. Az Intel, elnevezhet modelleket 13. és 14. generációsnak, de ettől még ez EGY generáció.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Xbox tulajok OFF topicja
- EAFC 25
- Hobby elektronika
- Forrmell.enn
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G / 8/ 256 GB / Gyári független / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Apple MacBook Air 15,3" M2 (2023) 23 Ciklus - 100% akku , 8GB, 256GB (MQKR3MG/A) Ezüst - MAGYAR
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest