Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- potyautas: Másik küldetés
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
tomcsi23
veterán
Szia!
Nem csak a külső számít, hanem a mechanika is. Egészen más érzés ilyen billentyűket nyomkodni. Kezdek hozzászokni, és tegnap, amikor egy ''hagyományos'' billen gépeltem, hát, ott szembeötlő (ujjba~
) volt a különbség. Lötyög, nagy, hosszan kell benyomni, ''nyomi''. Egyszer próbálj ki egy ilyent, hogy lehessen véleményed róla. Ezek kis finom dolgok, de érezhető. Persze, van olyan, akinek ez a style nem jön be, de ezért is lehet olyan sokféle billent kapni. 
szerk> nekem nem annyira sznobizmus, ezelőtt egy tök egyszerű, ámde jó minőségű billentyűzetem volt évekig, és nagyon meg voltam vele elégedve. Sajnos, megadta magát (teát nem tett jót neki
), így kénytelen voltam keresgélni. Nagyon sok billent kipróbáltam, de nem nagyon tetszett rajtuk a gépelés. Így jutottam - került a képbe ez.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- BestBuy topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Okos Otthon / Smart Home
- Pánik a memóriapiacon
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Hálózati / IP kamera
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Karácsonyi ajándék ajánló gyerekeknek
- BMW topik
- További aktív témák...
- Dell Gamer,15,6"FullHD IPS,i7 10750H(12X5,Ghz)GTX 1650 4/8GBVGA,16-32GB RAM/512GB SSD,ÚJ töltő,jó ak
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14S G4 Tartós Érintős Laptop 14" -45% Ryzen 5 7530 16/256 FHD+
- Microsoft Surface Prémium minőségi Érintős Laptop Ultrabook 13,5"-65% Ryzen 5 16/256 Tűéles Retina
- Eladó Konfig Ryzen 7 3800X 16GB DDR4 1TB SSD RTX3060 12GB!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman S2 TG Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
) volt a különbség. Lötyög, nagy, hosszan kell benyomni, ''nyomi''. Egyszer próbálj ki egy ilyent, hogy lehessen véleményed róla. Ezek kis finom dolgok, de érezhető. Persze, van olyan, akinek ez a style nem jön be, de ezért is lehet olyan sokféle billent kapni.