Hirdetés

Aktív témák

• Winner_hun

félisten

Win7 / Firefox 9

- hirdetés hozzászólás írásánál enter helyett <br /> jelenik meg és nincs új sor. Ugyanez a hiba a kommentek részben is látszik. Privátoknál viszon nincs brrrr
    - rányomok a hirdetések karbantartására, látom hogy van 4 új privát. Rányomok a 4 új privátra, látom mind a 4-et. 2-t megválaszoltam, 2-t nem (mert 1 valaki 3x küldte el az üzenetet. Mikor megint a hirdtés karbantartását néztem azt írta van 2 új privát. Amit nem válaszoltam meg arra is újat ír, pedig már olvastam.
    - régebbi hirdetéseknél a városok listája nincs kint ha minden város meg volt jelölve, egyszer csak vége szakad a felsorolásnak

UPolás:

- ingyenes up-nál a hirdetés kiválasztásakor ha hosszú a hirdetés neve, belelóg a lenyító rész nyíljába. 2x upoltam már ma, konkrétan nem tudom megmutatni a hibát. De ebbe lóg bele:

- az elöbb linkelt kép az ingyen upokat mutatja, tegnap is meg ma is uppoltam, a lenyíló menüben csak annyi van hogy 2012. január - ez 31 napra lebontva 31 január lesz? Dátum jó lenne mellé

Hirdetés módosítása::

- a hirdetés jelenlegi tartalma ezzel kezdődik: <p class="mgt0">
    - ha a boltok/bazárok részben van hirdetésem akkor az Alkategória melletti lenyíló rész üres. Ha kiválasztok másik főkategóriát, majd ismét a boltok/bazárok-at, akkor az Alkategória melletti lenyíló részben "---" jelenik meg. Alapból benne lehetne. Az A termék gyártója résznél nem lehet választani, a válassz helyett jó lenne szintén "---"
    - Termékinfo link a régi aprón a termékinfó hosszú ó-val volt
    - max. 1000 karakter - jó lenne ha jelezné hogy mennyi van még hátra az 1000-ből
    - ha a kínálok van bejelölve, nem lehet átállítani keresek-re a hirdetést (figyelmetlenségből adódó javítás nem lehetséges)

Adataim szerkesztése:

- Felhasználónév - belelóg a nicknévbe
    - Elolvastam és elfogadom az Alapelveket. - a link nem a megfelelő helyre mutat
    - a beviteli mezőnél a kijelöléssel 2 probléma van: a kijelölés jobb oldala kilóg a képből: és ha belekattintok hogy átírjam, nyomom a jobbra nyilat és egy ideig nem történik semmi. Aztán egyszer csak megindul a sor. A kurzor megy, csak ez nem látszik.

-egyéni avatar nem látszik
    - lelkes újonc rang nincs magyarul, keen_newbi van helyette

Médiaajánlat

...rádiókat, print és online médiát....
    Az a print csak engem zavar? Nem lehetne nyomtatott-at írni?

Felhasználási feltételek:

...értesíti.
Ezen... / ... használata is.
A Felhasználó... / ...fogadja el.
Ha a... / ...idegeníthet el.
Amennyiben... / ...eltávolíthatják.
Az Adminisztrátorok... / ...eltilthatják.
Véglegesen... / ...idegeníti.
Kivétel:... / ...nyerhetnek.
Megjegyzés:... / ...védi.
Amennyiben... / ...értékesítés.
Az Üzemeltető...
    Space hiányok. Böngészőben legalábbis nincs szóköz, jegyzettömbben egy pötty jelenik meg space helyett.

...értesíti.
Ezen...
    e-mail címre

- A nem hirdethető termékek, szolgáltatások listája itt érhető el. - itt jelenleg nem érhető el, csak elsötétül a kép, nem jön be semmilyen szöveg

Oldaltérkép:

A legtöbb fő alkategória többesszámban van, de van ahol ez elmaradt.
    - Nyomtató, szkenner
    - Notebook, tablet

- Mobil / Apple mobilok / iPhone 3Gs - a gyártó oldalán az S nagy betűvel van írva
    - az Egyéb kategória fölött hatalmas üres tér van - direkt, mint egy elkülönítés?

Aktív témák