Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
anulu
félisten
Részemről az A7N8X + 2500+ Bartonra szavazok. Ha sikerülne jó steppingűt kifognod (meg ne kérdezd, melyik az, meg fogggalmam sincs (de ha rájössz, elmondhatod :)))), akkor az 2300-2400MHz-et is kipörög, ami már bocsájtassék meg nekem, de ronggyá veri a fenti konfigod (ha az alap órajelen fut).
De ne lehessen a szemere hányi semmit: Úgy tudom, hogy ebben a párosításban rendesen 3GHz felett is meg lehet járatni a P4-et, feltéve, ha jó a RAM-od, és bírja a sepping :)
Én az AMD-re szavazok.
u.i.: Gyerekek! Légyszi, legalább ezt a topicot ne flame-ljük szét! Köszi :)
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung 2x16GB DDR5 5600MHz SODIMM memória - teljesen ÚJ!
- ASUS MAXIMUS IX Fordmula és 7700K Eladó!
- Kingston FURY 32GB DDR5 5600MHz CL40 - Beast Black - 1x32GB - 99 hó garancia - ÚJ! Bontatlan!
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve (vagy bontatlanul), garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- SK Hynix 16GB DDR5 4800Mhz laptop ram több db!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! HP 250 G7 - i5-8G I 8GB I 256SSD I NVIDIA I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest