Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A magyar Duke Nukem 3D
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Leírtam, hogy mik voltak a pontos változtatások. Többet nem tehetek -- ''objektív szempontok'' szerint a szöveg nem folyhat jobban össze.
Szubjektíve lehet, hogy nem tetszik, szíve joga mindenkinek, de a minden nap hajnali 2-ig melózás után egy dacos nyafogás nekünk marha szarul esik. Leírtam n-szer, hogy KÉT HÉT múlva beszéljünk róla, addig szokjuk. Ha akkor is rosszabb, majd meglátjuk, mit csináljunk.
Leírhatod még 125-ször, hogy milyen borzasztó is ez, le fogom írni mindig, hogy két hét múlva megnézzük az akkori véleményeket, és az után döntünk.
Mit kéne mondanom? Bocs Bagoly, már csinálom is vissza... elég egyszer szólnod, hogy nem tetszik, megértem. Megértettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z10 Plus EVGA 850W
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- ÚJÉVI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest