Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Amúgy mi a terv?
Aktív témák
-
-
SYZYGY
tag
Majd rájössz később, hogy letöltésvezérlö IS tűzfal IS meg ugy általában minden megtalálható alapból az UHU-ban. Alkalmazások; internet; és ott van vmi downloadX néven(most nem birom megnézni). Kicsit másképp kell használni, mint a wineseket, de rá lehet jönni! Ha nem megy ird be ide.
-
SYZYGY
tag
Annyira nem vágom én sem talán könnyebb lenne, ha arról a gépről neteznék, de ez az itthoni gépem(a gémer
) Win-es. Viszont mindent meg lehet találni az UHU-ban, csak szánj rá 1-2 órát, bogarássz rajta stb. Próbáld az uhu vezérlőpultot is. Ha túl leszel a kezdeti nehézségeken, megszeretheted.(azt irtad linuxoztál már! Én láma vagyok a linuxhoz, de azért belejövök.) -
SYZYGY
tag
Lesznek okosabbak, de van egy UHU tárcsázó, ahol megadhatod mivel akarsz kapcsolódni. Én használom netezésre(gprs) teljesen korrekt oprendszer sztem.
Aktív témák
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Synology NAS
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Sweet.tv - internetes TV
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Gumi és felni topik
- CES 2026: nevet váltanak a gyorsabb WD SSD-k
- Hálózati / IP kamera
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- ÚJÉVI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Újszerű Sony PS4 konzol + 1db DUALSHOCK 4 kontroller
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Azért még nem kell bezárni a topicot, mert vannak kitartó juzerek is, de Nekik is kellhet segitség! A linuxnak feelingje is van bár Te nem éreztél rá erre. Sztem azt hitted, hogy windózod lesz, csak más néven.
) Win-es. Viszont mindent meg lehet találni az UHU-ban, csak szánj rá 1-2 órát, bogarássz rajta stb. Próbáld az uhu vezérlőpultot is. Ha túl leszel a kezdeti nehézségeken, megszeretheted.(azt irtad linuxoztál már! Én láma vagyok a linuxhoz, de azért belejövök.)