Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Genialis
aktív tag
válasz
WINDOWS! #397 üzenetére
Ó Barátom Teljesen egyetértünk!
Már csak arra szeretnélek megkérni, hogy ajándékozzál már nekem 80 ezer forintot erre a csodára, mert nem bírok élni nélküle! De mivel úgy magában nem sokat ér, ezért még egy kevés kéne kb 150 ezer, hogy tudjak táblázatot szerkeszteni. Ja és mivel úgy érzem értek a programozáshoz, ezért jól esne még 500 ezer egy kis apró semmitmondó C fordítóra, hogy bővíthessem eme csodaplatformon előforduló szoftverek körét. De mivel, a technológia, hogy hogynem fejlődik, valószínüleg ezt a kérésemet évente meg fogom ismételni... Remélem nem sok amit kérek és egy hozzád hasonló úriember, aki szinte mindent megengedhet magának nem fog visszautasítani egy ilyen szerény kérést. Addig is, mivel épp sajnos kissé anyagilag nem vagyok toppon, bátorkodom használni a Linuxot, de amint segítséged megérkezik, ígérem felhagyok e kóros tevékenységemmel.
Köszike! -
hahaha
tag
válasz
WINDOWS! #397 üzenetére
C:\Documents and Settings\<username>\Local Settings\Application Data\Identities\{63082579-207F-4014-96CA-059369FA7A7E}\Microsoft\Outlook Express
Ja. Egyszeru, es utal arra, h mi van benne.
Ha meg biztonsagi mentest akarok csinalni csak a leveleimrol, akkor rogton eszembe jut! Csak ki sem fér egy sorba.
hahaha!: hahaha -
Cathfaern
nagyúr
válasz
WINDOWS! #398 üzenetére
Kezdjük az ismerősöddel: aki vak, az vak. Ugyanis a vezérlőpult az ott van.
Egyébként nekem van x ismerősöm, aki feltelepítette a Windows, és ilyen+olyan+amolyan baja volt vele...
Az oké, hogy nyitsz egy új topicot, ahol leírod a véleményed a linuxról, illetve a linux használókról. Bár nem értek egyet, de ez egy dolog. De most minden egyes topicba, aminek a nevében benn van a ''linux'' szó be akarod írni, ezt a r*h*dt hosszú sz*rt??? Ezt egyszerűen képtelen vagyok elhinni
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- AKCIÓ! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3605
- Apple Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest