Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Őskoczka
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Superman
nagyúr
Gondoltam kipróbálom az UHU -t a Mandrake után, de már a telepítés sem volt problémamentes. A telepítő felmásolja a kijelölt fájlokat (mindent kijelöltem, mind az 1,6 gigát), majd a fájlok beállítása során 92% - nál megáll és közli, hogy hiba történt másolás közben, valszeg rossz a CD. Persze nem rossz, mert a fölírt ISO - t a cdtest - el még a telepítés elején ellenőriztem.
Ezután folytatódik a telepítés, illetve befejeződik, de a KDE felület teljesen eltűnik indítás után. Ötlet, hogy mi lehet ez? (Még egyszer nem töltöm le a fájlt, az biztos.)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Calman Home for LG licenc (PGenerator támogatással) ÚJ ára 66.000 Ft.
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Star Wars The Old Republic Collector's Edition
- Árváltozás + játék DVD: Splinter Cell Blacklist the 5th Freedom Edition
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
Üzleti előfizetők hirdetései
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" i5-1035G7 8GB 256GB 1 év garancia
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest