- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- RIOS Gépház: Új design az IT Cafe-n!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- gerner1
Aktív témák
-
tts
addikt
És egy orosz-török döntő?
végülis nincs kevesebb esélye mint a görögök megelőző diadalának...
-
zed1983
őstag
Hol vannak a Portugálok??? Simán kaptak ki a németektől...
-
Lejszi
senior tag
macilaci
cro - tur 2 - 1
ned - rus 3- 1
esp - ita 2 - 1 -
Fecdzo
senior tag
válasz
tiv83us #2396 üzenetére
Persze, csak mivel egyértelművé tettem elfogultságom miértjét, SZÁMOMRA ők lesznek a befutók. Amennyiben nem engednek le.
Mondjuk aggaszt a taktikájuk az olaszoknak. Ez a 4-3-3 nem érzem, hogy nagyon menne nekik. A 2000-es olasz válogatott volt sztem az eddigi legjobb olasz csapat. Legalábbis sokkal jobban és fegyelmezettebben játszottak mint a mostani világbajnok és nagy tűz is volt bennük. Sajnálom, hogy akkor nem nyerték meg az EB-t. 3-5-2-vel simán lenyomtak mindekit....csak a franciákat nem...
Hollandok gyönyörűen játszottak, fegyelmezetten és még hajtottak is egy picit. Csak úgy mint a spanyolok. Viszont az eddigi legnagyobbat sztem a tötökök meg főleg az oroszok hajtottak! Számomra ez nagyon szimpi.
Nem becsülöm le egyik csapatot sem, de az olaszokban is ott van a régi idők "trendje". Folyamatosan javul a formájuk és ha Toni is megtalálja formáját, Del Piero meg Cassano is meg-meg villan, végre meglesz az optimális középpályás sor és a védelem is helyre áll, na akkor ők lehetnek a befutók
Tehát azért kell még min javítani.
Ha viszont a hollandok végig mennek akkor nagyon megérdemlik!
Ha az olaszok meg kiesnek akkor meg a spanyoloknak fogok drukkolni,....vagy a hollandoknak....vagy a németeknek...
Bár inkább a jó, hajtós és okos futballnak.....nem szeretem a figurát...
-
tiv83us
veterán
Nem rossz elkepzeles, viszont azert a hollandoknak kicsit tobb van, mint "szerencsejuk es lelkesedesuk", a spanyol-olasz meccsre pedig ne vegyel merget, nem jatszanak rosszul, de amit eddig nyujtottak az nem hogy az EB gyozelemhez, de meg a spanyolok ellen is keves lesz. De ne legyen igy...
-
újabb frissítés. rákerestem a macilacikra, de elfelejtettem az uccsó oldalra lapozni
-
zolynet
veterán
Van der Vaart a kispadon támad ... sztem be kellett volna küldeni hogy az ellenfelet amortizálja
-
javítva
me gláttam hogy RoyalFlush kollega már megcsinálta a táblázat többi részét, így akkor használjuk azt továbbra isa gólkirályi és végső győzelmi tippeket nem tudom hogyan kéne pontozni, majd kitalálunk rá valamit.
az én tippjeim a hátralévő meccsekre:
macilaci
cro - tur 2 - 1
ned - rus 3- 1
esp - ita 2 - 2 -
táblázat frissítve, összesített eredményekkel a csoportkörből. mostani eredmények új munkalapon
ha valaki hibát talál, elszmámoltam(tunk) valamit, véletlenül nem írtunk be tippjét, akkor plz priviben -
Fecdzo
senior tag
Na, akkor már csak az olasz-spanyol meccset várom.
Szerintem most a spanyol ifjak sírni fognak. Nekik és a hollandoknak szépen elfogy majd a lelkesedésük meg a szerencséjük (már akinél), az olaszok meg innen megnyerik az EB-t.
Bár kiváncsi leszek, hogy az oroszok beisznak e megint úgy vodicskából mint a svédek ellen, hogy taccsra vágják az oranjét.
Én baromira élvezem ezt az EB-t. A németek is szépen játszottak. Az első 10 perc után éreztem, hogy nem junak tovább a portugálok.
FORZA ITALIA!!!!!!!!
-
copin
őstag
Ez a Buffon totál úgy néz ki mint az egyik oktatóm.
Talán már a döntőben látja a csapatát.
-
Vladi
nagyúr
válasz
bagyulajuve #2383 üzenetére
Konkrétan annál az esetnél a visszafutó ember - aki felrúgta - rálépett a lábára. Ami elkerülhető lett volna, ha a német kicsit odafigyel.
Ezért "játszotta el a nagyhalált" nem a felrúgásért.
Amúgy ez nem is látszott a 17 kamerából csak 2-n.Egyébként Deco brazil.
-
Lejszi
senior tag
válasz
bagyulajuve #2383 üzenetére
Én kevésébé örülök, bár mondhatni a friccek megerdemeltek a tovabbjutast.
Ronaldo szineszi teljesitmenye tenyleg figyelemre méltó volt, de Ballack is csak egy paraszt hajszálnyival maradt le. -
-
kavicssli
addikt
Viva Espana!
-
tiv61us
őstag
ah ez megszokott evtizedek ota
tudjuk kik szeretnek jobban fetrengeni, szineszkedni
kik lepnek be kemenyebben
kik allnak fel rogton
mindannyian masok vagyunk
a portugalokat ezrt nem szeretem
erdekes meg a bolgarok szerbek is hajlamosak meghalni es alattomosan focizni
nemetek, angolok, csehek nem annyira
hollandok plane
egy orszagot le lehet kepezni a futballjabol -
LOTR
addikt
válasz
fokukac #2377 üzenetére
hallottam már medvepuszinak is
a színészkedésre visszatérve, igaz sok van, de azért ezeken a meccseken a kicsinek tűnő odalépés/rúgás/lökés/ütés/akármi is nagy, az csak egy dolog, hogy talán jobban hozzá vannak szokva, ezért nem mindenki egyformán reagál rá, van aki jobban elviseli van aki kevésbé
a forma 1-es autók is milyen lassúnak tűnnek egymás mellett, aztán ha odakerülne egy utcai autó, egyből feltűnne a "kontraszt" -
tiv61us
őstag
amugy rajohetnenek mar hogy 1843 kameraallas van oszt folosleges eljatszani a halalt
persze van mikor faj
amugy egy alattomos lopuszi a combba kegyetlenebb mint ezek a nagy bukfencezesek amit egy sima akasztas okoz -
-
-
fokukac
nagyúr
A másodikban próbált lőni, fejelni, csapatkapitány is lett, ám ezúttal sem tudta csapatát kirángatni a gödörből, ez nem az ő műfaja. A színészkedés viszont most is ment, amikor ártatlanul ráléptek, olyan fájdalmas arcot vágott, mint Lendvai Ildikó egy ránctalanító pakolás után.
-
fokukac
nagyúr
Cé mintha ott se lett volna ezen a meccsen, és nem azért, mert felrúgták. Egyszerűen nem a posztján játszott, és ezt szkolari b.szta el, nem is kicsit.
Deco amúgy tényleg jó volt, de ő se ma.
Forceberg : ebben van valami.
mondjuk a mai bíró tényleg sokat engedett, sokszor volt olyan, hogy rúgott az egyik, a másik meg visszarúgott, és azt fújra be általában, tehát nem fújta le egyből az erőszakos játékot. -
LOTR
addikt
válasz
fokukac #2362 üzenetére
sajnos azt látom, hogy C. Ronaldoval is azt csinálják az ellenfelek, amit Ronaldoval annak idején, nem tudják megállítani, felrúgják, egy idő után nagyon bosszantó tud lenni, és nem mellesleg nagyon fárasztó, persze, hogy többször játsza el a nagyhalált, ha Lehmannt vagy Ballackot ugyan annyiszor rúgták volna fel, ők ugyan azt csinálták volna, mint ahogy majdnem mindenki
kivéve Decot, legalábbis az eb-n, amúgy szerintem ő és Pepe az egyik legjobbak voltak eddig a tornán - na ők meg pont brazilok... -
Integra
titán
-
fokukac
nagyúr
és igen, hazamegy a manökenválogatott!
a kedvencem az volt, amikor a szépfiú elesett, majd várt 2 másodpercet a bírói döntésre, majd elkezdett neki nagyon fájni... hihetetlen, mekkora színészek. és ma még bénák is voltak, pedig amúgy tudnak ám focizni. -
Drizzt
nagyúr
Habár nem szeretem a portugálokat, de attól függetlenül úgy vélem, hogy Ballack gólja szabálytalan volt. Igaz nem lökött erősen, de pont olyan helyzetben volt a védő, hogy a kicsi is teljes egyensúlyvesztéshez vezetett, az meg egyértelmű volt, hogy két kézzel történt a dolog.
-
copin
őstag
válasz
L|zsidoboz #2351 üzenetére
A végén a hollandok is beleesnek a Hiddink-féle csapdába.
Innen csak Donadoni bucija hiányzik
Vladi Menjél már el bírónak
Pálya széléről nézheted a beijing tv-émről a lassításokat, ha bizonytalan lennél
-
Vladi
nagyúr
Puff 2 szabálytalan német gól.
-
Chili7
őstag
válasz
L|zsidoboz #2351 üzenetére
inkább ne, ha lehet kérni..
-
Chili7
őstag
Néhányan azt írjátok, hogy a németek megérdemelték...., hát lehet, csak sajnos megint az van, hogy a mai focit már nem focira játszák...
-
Chili7
őstag
válasz
L|zsidoboz #2346 üzenetére
Sajnos igaz, és ezért félek, hogy a szenvedő olaszok verik majd az eddig jobb spanyolokat.
-
LOTR
addikt
válasz
L|zsidoboz #2346 üzenetére
akkor szurkoljatok a görögöknek
-
LOTR
addikt
én most sírok
........
-
tiv61us
őstag
el lehet ezen meg vitatkozni,de -es nem akarok en itt okos lenni- latszodott, hogy a hatved rosszul merte fel a labda ivet, ha akart volna hatralhatott volna, az hogy a ballack keze a hatan volt, nem az volt a fo baj
persze ettol le lehetett volna fujni en nem mondom
de a hatved volt a hunyo hidd el az oreg halnak, rosszul helyezkedett nem volt eleg eroszakos -
Bibby
addikt
Amúgy Ballack gólja nem volt szabályos, két kézzel lökte el a védőt, még ha gyengén is, ezt be kell fújni. Nem szeretem ezt a bírót.
-
tiv61us
őstag
válasz
tiv83us #2333 üzenetére
hat itt mar minden lehet
na a nemeteket eltalaltam volna
a horvatokra azert fogadnek mert a torokok ketszer mar makosak voltak, a teremto neha vissza is vesz
az olaszokra azert mert jonnek fel mint a talajviz
minden vilagversenyen
a hollan d oroszra nem tennek penz, bar a hollandokat tartom eselyesebbnek, de az oroszoknal sose lehet tudni milyen napot fognak ki -
N4r4ncs
aktív tag
DEUTSCHLAND
Europameisterschaft-Sieger wird DEUTSCHLAND
-
Bibby
addikt
ÉN felhoztam volna Quaresma-t. Akár Ronaldo helyett is.
Német - Horvát elődöntő?
Az nem lesz rossz.
-
zolynet
veterán
nem mutatták h sírdogál-e Ronaldo
-
dunc
nagyúr
YES
-
tiv61us
őstag
jo vot
Lineker meg megmondta mar 20 eve... -
soulcube
aktív tag
Megérdemlik a németek az az igazság ! Rég láttam ilyen ötlettelen játékot a portugáloktól.
-
RoyalFlush
őstag
Vége. A németek jutottak tovább.
GER - POR 3-2
-
Integra
titán
tyiiiiiiiiiiiiiiiiiii
a portugálok csomagolnak, németek megérdemelten nyertek! -
Jadro
veterán
Jessz! Lemarkoltam a karfát a székemről.
-
Integra
titán
ebből a passzolgatós tilitoliból nem lesz 3ik gól...
-
soulcube
aktív tag
De miért nem lehet adogatni a portugáloknak, miért kell 25 méterről totál fölébombázni ???
-
iguana
őstag
mindjárt agyf.szt kapok.
szúrok most egyet. -
Ricardo
titán
3-2 Nem gólszegény a meccs
-
tiv83us
veterán
S meg minden lehet...
-
Jadro
veterán
Van itt még meglepetés. Nem semmi..
-
tiv61us
őstag
es meg nincs vege mint mondtam vala
-
he7edik.
addikt
góóól!!!
-
RoyalFlush
őstag
GER - POR 3 - 2
Aktív témák
Hirdetés
- Mikrotik routerek
- Dell notebook topic
- Motoros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Megújult a PROHARDVER!
- Milyen notebookot vegyek?
- TP-LINK routerek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- Apple watch Ultra 2 black edt. 2028.03.21. Apple jótállás
- ACER Travelmate P258-M I7-6500U , 15,6"
- Panasonic Toughbook CF-19 - Ütésálló - elforgatható érintőképernyős - I5-3320M
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest