Keresés

Aktív témák

• Fecdzo

senior tag

válasz tiv83us #2396 üzenetére

Persze, csak mivel egyértelművé tettem elfogultságom miértjét, SZÁMOMRA ők lesznek a befutók. Amennyiben nem engednek le. ;]

Mondjuk aggaszt a taktikájuk az olaszoknak. Ez a 4-3-3 nem érzem, hogy nagyon menne nekik. A 2000-es olasz válogatott volt sztem az eddigi legjobb olasz csapat. Legalábbis sokkal jobban és fegyelmezettebben játszottak mint a mostani világbajnok és nagy tűz is volt bennük. Sajnálom, hogy akkor nem nyerték meg az EB-t. 3-5-2-vel simán lenyomtak mindekit....csak a franciákat nem... :(

Hollandok gyönyörűen játszottak, fegyelmezetten és még hajtottak is egy picit. Csak úgy mint a spanyolok. Viszont az eddigi legnagyobbat sztem a tötökök meg főleg az oroszok hajtottak! Számomra ez nagyon szimpi.

Nem becsülöm le egyik csapatot sem, de az olaszokban is ott van a régi idők "trendje". Folyamatosan javul a formájuk és ha Toni is megtalálja formáját, Del Piero meg Cassano is meg-meg villan, végre meglesz az optimális középpályás sor és a védelem is helyre áll, na akkor ők lehetnek a befutók :D :D Tehát azért kell még min javítani.

Ha viszont a hollandok végig mennek akkor nagyon megérdemlik!

Ha az olaszok meg kiesnek akkor meg a spanyoloknak fogok drukkolni,....vagy a hollandoknak....vagy a németeknek... :DDD :DDD :DDD

Bár inkább a jó, hajtós és okos futballnak.....nem szeretem a figurát... ;]

Aktív témák

Hirdetés