- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
Aktív témák
-
Cat0606
tag
válasz
Forest_roby #321 üzenetére
Próbálj egy apt-get update -t indítani.
Illetve, bocs: sudo apt-get update
Ha erre is anyázik, nem jó a sources.list -
Cat0606
tag
válasz
Forest_roby #326 üzenetére
Szal, ha 2. vinyó 1. partíció, akkor imho:
title Microsoft Windows
root (hd1,0)
savedefault
makeactive
chainloader +1 -
Cat0606
tag
válasz
T. Almeida #227 üzenetére
Fel köllik rakni hozája a csomagját.
-
Cat0606
tag
válasz
T. Almeida #217 üzenetére
Pl. az Ubuntuban is van MS Exchange illeszthetőség.
Nem flame, csak a történeti hűség kedvéért. -
Cat0606
tag
válasz
Johnny19 #201 üzenetére
Bővebben: link
Talán nem a helyére kerültek a font-file-k. Ezt a leírást ajánlom, ha fordítani akarod. -
Cat0606
tag
Először is, csinálsz a windowsos partició mellé egy üres területet, formázatlan, unallocated. Azt mondod neki, hogy oda. A kernel mizériát nem értem, biztos, hogy x86-os kernelt akarsz felrakni? 386, vagy 686 legyen a vége a kernel nevének, azzal nem lehet baj. Másodszor tisztelettel a swap nem file, hanem partíció, a Linux nem foglalkozik vele, hogy mekkora, használja amennyi van, legfeljebb optimális méretről beszélhetünk.
-
Cat0606
tag
válasz
operator10 #167 üzenetére
Nem tudom hogy nem találtad meg. www.ubuntulinux.org, azon belül download, oszt ott van.
Viszont ne bízd el magad, nekem sincs netem és azt hittem a dvd a megoldás, de azon sincs rajta a universe, meg a multiverse, úgyhogy manual package download, ami elég hervasztó, ha nem szedsz le egy dependency-t. -
Cat0606
tag
válasz
operator10 #138 üzenetére
Hát az Ubuntu elsősorban Desktop oprendszer, de persze lehet servernek is használni, bár ebben az esetben egy alap Debian-t javasolnék.
-
Cat0606
tag
-
Cat0606
tag
válasz
operator10 #68 üzenetére
Esetleg nyitsz X alatt egy root terminalt, ez Ubuntuban okosan a te jelszavadat kérdezi, nem a root-ét. oszt vi, vagy valami ilyesmi /etc/apt-get/sources.list, oszt lőn.
-
Cat0606
tag
válasz
operator10 #68 üzenetére
su -
esetleg sudo
synaptic:
Computer
System Configuration
Synaptic csomagkezelő
Már persze gnome alatt. -
Cat0606
tag
Nem tom le volt-e írva, de mindig visszatérő probléma az mc, meg, joe, meg ilyenek hiánya, meg hogy kicsi a csomaglista.
Szal legyen itt is egzaktul leírva, hogy az apt-get sources.list-jébe beleírod, hogy universe, meg azt, hogy multiverse és láss csodát.
Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- 139 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest