Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
cucka
addikt
válasz
derossi #3390 üzenetére
meg a linuxos dc++ egy fos..
ez valóban így van, a legjobb kliens talán a valknut, amiben olyan hiányosságok vannak, hogy gyakorlatilag használhatatlan az egész (pl. ha könyvtárat keresel és a könyvtár nevének csak részletét adod meg, akkor jó eséllyel nem fog találni semmit).
további gond, hogy windows-os dc kliensek közül eddig csak a sima dc++-t tudtam működésre bírni linux alatt, ami meg elég fapados a többi, limites, többszálú, stb. klienshez képest. mondjuk így, fapadosan is köröket ver a valknut-ra. -
GD
őstag
válasz
derossi #3390 üzenetére
nálam ment a dc, bár aktívba nem tudtam átrakni, de az v.színű az én hibám volt, minden esetre töltött, bár csak a kíváncsiság hajtott mikor megláttam az automatix listáján
dc vhogy már nem az én világom, végső esetben fordulok hozzá, meguntam a lassú, megszakad, kilép, hibás, nemtölt, fake, stb dolgokat..
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U
- BESZÁMÍTÁS! Asus X370 R5 2600 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T7 Chieftec 400W
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest