Hirdetés
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
Aktív témák
-
GD
őstag
válasz
Forest_roby
üzenetére
ha a grub-ot mbr-be akarja telepíteni nincs hda1 csak hda mert az maga a lemez, nem pedig partíció
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
válasz
Forest_roby
üzenetére
ez nem volt egy túl nyerő ötlet...
sudo grub-install hd0 kellett volna. ugyanis nagy valószínűség szerint ez szúrta el a win-t...
Grafi: a kernel-headers csomag kell neked (apt-cache search header), méghozzá az a verzió, amelyik kernel épp fenn van nálad. fordításkor azokat hiányolja. a .../build kt egy link a /usr/src/linux kt-ra, ezen belül kellene lenni a headereknek. -
Sanyix
őstag
válasz
Forest_roby
üzenetére
Hát ez nem jött össze, megcsinálta elvileg, de ha lehúzom a linuxos vinyót, ugyanaz a hiba, viszont mostmár egyáltalán nem megy az xp... ha kiválasztom rohadtgyorsan végigmegy pár hibaüzenetféleség, alig látom, és megint a választómenüben vagyok. Annyit ki tudtam venni, hogy filesystem. Úgyhogy úgynézki szétcseszte a fájlrendszert. Majd még megpróbálok az xp cd-vel egy helyreállítást, ha nemmegy, megvan a holnapi programom, a vindóz telepítés

[Szerkesztve]
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Parkside 10000 mAh powerbank 3 év garanciával.
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835, 100% Akksi
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Uj, Bontatlan,36 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest