Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz cigam #42791 üzenetére

Hogy jön ide az Ubuntu installhelper?

Nem az ubiquty része a particionáló is? Háde! ;)

Akkor olvass vissza ebbe a topokba! Az elmúlt hónap(ok) tele van a problémáimmal (és azok megoldásaival).

Biztosan láttam, de ugye ha régieknek vannak gondjai, az más, mintha egy most kezdő akad el. De amúgy ne sajnáld, hogy letöröltettük kollégával az Ubuntut, ez a gyakorlás része, mindenki törölt már százszámra disztrókat és rakott fel másikat, ez ilyen. De most már visszagörgetek és megnézem, milyen gondok voltak, amúgy én nem is erre utaltam, hanem arra, hogy ami a Mintnél hiba, ugyanaz van az Ubuntunál is, az ubiquity miatt.

Az a gyanúm amúgy, hogy a pendrive író appok lebutítottak és szerintem nem kezelnek particiókat, bár ők maguk létrehoznak, ha szükséges. Ez nem tuti, de ezerszer használtam a Minstick-et és szerintem ilyen, meg a többi is.

Ha kizárólag pedrive-okhoz hozták létre akkor miért jelenik meg a merevlemez jobbklikkes menüjében a "Forrmázás" menüpontra kattintva?

Kizárt, hogy ilyen történjen. Semmi köze egyiknek a másikhoz. Ha már egy megírt pendriveról zajlik a telepítés, minek is jönne be a pendrive író? Valamit megint benéztél! ;]

Új hozzászólás Aktív témák