Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• gyulank

addikt

válasz hcl #4085 üzenetére

De ez az, hogy a posta is sok... 1500 körül van az utánvét, plusz ugyanennyi, vagy pár százzal kevesebb a szállítás+az ár. Viszont, jobban megnéztem a manualt, és újra megpróbáltam.Eddig egyrészt a memória miatt főleg a 133MHz-et próbálgattam. Emlékszem, hogy régen is kipróbáltam, de akkor el se indult. Most mindhárom esetben elindul, de 100MHz-en fut is. Rosszul írtam a beállításokat. Az egyik 66MHz CPU 100MHz-es FSB-n, a másik 100MHz-es CPU 133MHz FSB-n. Elindult 1050MHz-en a 66MHz CPU 100MHz FSB-n módban. A szorzó most 5-ösön van jumperrel, de nem hiszem, hogy emiatt megy, mert ugye 100*10,5. De lényeg, hogy sikerült.
    Ez a VLC sehogy sem akar menni, az összes sornál hibát ír ki. Plusz, mivel a grubot a másik hdd-re tette, amit már szerencsére visszaállítottam pofásra, de a másikról is eltűnt amit a Debian csinált, és most az nem bootol be. Menthetném a másik lemez MBR-jába is amit beállítok a grub customizerben, de akkor nem indulna el semmi, mert ezen az a 2. azon pedig annak kéne az 1. meghajtónak lenni.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés