Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz tvamos #39418 üzenetére

(Meg jo, hogy beirtam ide, es nem kezdtem el installalgatni...)

Hát ja, megúsztál valószínűleg egy arcidegzsábát, de minimum egy hajtépést! Én legutóbb raktam fel egy nemLTS verziót Ubiból és tök klassz volt meg gyors, mint Józsibá másfél liter must után félórával. No aztán amikor reboot-ra került a sor, simán fejjel lefelé jelent meg a desktop a notin és úgy is maradt. Fogalmam se volt, mi a fenét kéne vele csinálnom így elköszöntem tőle.... :D

Ugy van tudod, hogy nagyon szeretem azt, amikor megnyomom a kikapcs gombot, es 2 masodperc mulva csend van, meg amikor a boot 5 masodperc, de nem gyorsinditassal, hanem fullosan.

Szerinted egy NVME SSD-s gépen hány sec lesz a boot? Minap a Dell M4700-ra felraktam ezt a csodadisztrót Garuda talán, ja....no ott kb 5s volt a boot és csak Sata3-as SSD-ről bootol, mondjuk kicsit magamnak mondok ellent ezzel, mert access time kell a bootnak is, ott meg egyik SSD olyan, mint a másik.....szóval ez a géped úgy fog bootolni, hogy nézés közben leviszi a hajadat! ;]

Amúgy már a Lubuntu sem light-os disztró jó ideje, mivel nem LXDE a felülete, kb a KDE, Cinanmon is van olyan gyors. Gnome3 is sokat javult amúgy sebességre.

Új hozzászólás Aktív témák