- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os Sata SSD teszt. (Blue)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Ubuntu Linux Összefoglaló
Hivatalos Ubuntu dokumentáció
Amennyiben kérdésed lenne, kérünk, add meg a szükséges adatokat a hiba minél pontosabb leírása mellett:
-számítógép típusa, hardverek pontos megnevezése (különösképp videókártya, vagy hálózati egységek)
-a használt rendszer pontos neve, verziója, a grafikus felület
-mikor és hogyan jelentkezett hiba, mi váltotta ki (program telepítés, frissítés, ...)
-eddigi próbálkozások a megoldásra (ha voltak ilyenek)
A hardverinformációkat legegyszerűbben úgy gyűjtheted össze, ha megnyitod a Terminál nevű programot a menüben. Ide írd be a következő parancsokat (mindkettő után nyomj Enter-t):
lspci
lsusb
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tvamos #39418 üzenetére
(Meg jo, hogy beirtam ide, es nem kezdtem el installalgatni...)
Hát ja, megúsztál valószínűleg egy arcidegzsábát, de minimum egy hajtépést! Én legutóbb raktam fel egy nemLTS verziót Ubiból és tök klassz volt meg gyors, mint Józsibá másfél liter must után félórával. No aztán amikor reboot-ra került a sor, simán fejjel lefelé jelent meg a desktop a notin és úgy is maradt. Fogalmam se volt, mi a fenét kéne vele csinálnom így elköszöntem tőle....
Ugy van tudod, hogy nagyon szeretem azt, amikor megnyomom a kikapcs gombot, es 2 masodperc mulva csend van, meg amikor a boot 5 masodperc, de nem gyorsinditassal, hanem fullosan.
Szerinted egy NVME SSD-s gépen hány sec lesz a boot? Minap a Dell M4700-ra felraktam ezt a csodadisztrót Garuda talán, ja....no ott kb 5s volt a boot és csak Sata3-as SSD-ről bootol, mondjuk kicsit magamnak mondok ellent ezzel, mert access time kell a bootnak is, ott meg egyik SSD olyan, mint a másik.....szóval ez a géped úgy fog bootolni, hogy nézés közben leviszi a hajadat!
Amúgy már a Lubuntu sem light-os disztró jó ideje, mivel nem LXDE a felülete, kb a KDE, Cinanmon is van olyan gyors. Gnome3 is sokat javult amúgy sebességre.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás az Ubuntut és variánsait használók és az ezekkel még csak ismerkedők számára
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Bemutató Ubuntu 16.04 LTS kezdőknek, gyakorlatiasan, objektíven
- Hír Megjelent az Ubuntu 16.04 LTS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyárilag csendes mechanikus klaviatúra jön az MCHOSE-tól, nagy akkuval
- Konteó topic
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged