Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz Sonja #33337 üzenetére

Köszi, az alap beépített kompozitor volt eddig rémesen *r, ezért érdekelt. Ez meglep, hogy nincs alternatíva, bár már rémlik, hogy mikor a béta1-et feltettem (futpalika kedvéért) akkor sem találtam, akkor már érthető. A Mate verzióban meg van választási lehetőség, a Mint XFCE-ben is, azért az XFCE-ben is felfért volna.

Mate-n kellett is állítanom, mert a HP 8470p-n meglepően tearingelt, compizra állítva nem volt gond.

Anno kérdeztem is, hogyan tudom megnézni, mikor melyik VGA van használatban, mert laptopkhoz nem értek, mindig csak egy VGA-s gépeim voltak, ill már annyi sem, csak APU van desktopban. Gondolom, sokan használnak két VGA-s laptopot, de valahogy 10 kérdésemből 1-2-re ha kapok választ, olyan, mintha nekem csak válaszolnom lehetne itt.

Azt tudom, hogy nVidiánál van valami switcher, de itt semmi: (rakjam fel erre is a Mint Cinnamont)
    infók a gépről, hátha.....

Felrakod és kipróbálod. Furfangos és bonyolult kérdéseidre úgyis csak így kaphatsz kielégítő választ.

Furfangos és bonyolult kérdések......és ezt pont futpaca írja! :DDD Agyam elvetem.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés