Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dave™

nagyúr

válasz Lathronos #25724 üzenetére

Köszönöm a normális választ. Ez a realtek chip ennyire elterjedt? Csak mert ez alapján nekem nem mond semmit (laptopban Intel vezérlő van, a tabletben pedig Marvell), ez utóbbi mondjuk nem működött a 4.3-as kernelig (a Marvell vezérlők botrányosan szar támogatása miatt), szóval tudom miről beszélsz. Netbankhoz is kell a java, de erre ott van pl. a webupd8 team Oracle tárolója, de az icedtea is elérhető tárolóból, vagy 15.10-ig ott volt a szoftverközpontban is. A GPU driverek nekem szintúgy kimaradtak, mert Intel GPU van minden eszközömben (és a Broadwell/Skylake kivételével ezek problémamentesek voltak eddig is, azokhoz meg az újabb kernelverziók nyújtanak támogatást), az AMD vezérlők amúgy sem ajánlottak linuxon történelmi okokból, de az nvidia is ennyire problémás lenne? Akkor összefoglalva elsősorban hardvertámogatásban bővíted ki az alap disztribúciót, így már jobban érthető, köszönöm. Remélem kiderül az is, hogy a kollégának mi tart 3-4 napig.

spammer: na ez is egy normális válasz, köszönöm, így már tiszta. Magamból indultam ki, én jobban szeretek utánaolvasni egy adott problémának és magam beállítani/telepíteni, mert ez a megspórolt tanulási folyamat később hiányozhat, de belátom, hogy valakinek nincs türelme utánaolvasni egy adott problémának.

Új hozzászólás Aktív témák