Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
Aktív témák
-
Melak03
tag
Re.. Nekem nemvolt ilyen filem ezért hogy írták csináltam egyet. Megadtam neki ezeket az értékeket, és ezzel a hibaüzenettel bootolt be a gép '' A xine nem tudta egyik meghajtóprogramot sem inicializálni.'' Amarokkal nemtudok semmit lejátszani, más programmal meg szaggat a hang... Most mit csináljak?:S
-
Melak03
tag
#740 vki pls

-
Melak03
tag
Helló! Nemrég álltam át winről linuxra. Kissé nehézkedesen indult de nem adtam fel és mostmár majdnem minden úgy működik ahogy kell. Kubuntu 7.04-t raktam fel(kde), és a creative inspire p5800as hangfalam nem működik kellőképpen. Csak két hangszóró szól. Alsa-t választottam, kmixerben alsamixerben beállítottam a hangot centerhez surroundhoz, channelt átállítottam 6ch-ra. Amarokot használok úgyhogy ottis belőttem hogy alsa + 6channel és még mindig nem akar szólni a többi. Msi k8t neo2-f-s alaplapom van (via chipset, VIA 8237 asszem a hangért felelős). Nem kell feltétlen hogy térhangzás legyen (mp3-nál úgyis felesleges) de jó lenne ha szólna az összes hangfal. A segítséget előre is köszönöm
.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Milyen TV-t vegyek?
- Motoros topic
- Xbox Series X|S
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- AKCIÓ - Surface 4 - 15" 2496 x 1664 ~2k touch, i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- AKCIÓ! Asus Z170-A Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 27% PNY GeForce RTX 5070 EPIC-X RGB OC 12GB GDDR7 192bit (VCG507012TFXXPB1-O) Videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, de azért köszi
.