Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
svili
tag
válasz
Kendek
üzenetére
Köszönöm a tippet, de sikerült feltelepíteni az ubi netbook editiont (10.10), valamint a wifit is "szóra bírtam", parancssorból.
Ez ugyan egy régebbi verzió, de nem találtam netbookra frissebbet.. Męg egy kérdés: ha szeretném, hogy az oldalsáv ne állandóan látszódjon - mert a böngészőnél egy kicsit scrollozni kell emiatt - akkor azt a megjelenítés beállításoknál lehet kikapcsolni? -
svili
tag
A gép pontos típusa Dell Inspiron mini-1018
Egy angol nyelvű fórumon találtam egy bejegyzést, hogyan kell terminálból feltenni az ehhez a géphez való wifi-drivert, de hiába írtam be a parancsokat, sajnos így sem sikerült.. változatlanul nem érzékeli a wifi-t....
Előre is megköszönöm, ha valaki megoldást talál erre a bosszantó problémára!

-
svili
tag
Sajnos a 12.04-est nem sikerült feltenni a netbookra, mert bár a wifi secperc alatt működött, de a telepítés során egy ablak alsó vége "kilógott" a képből (vele együtt az OK gomb) és enter-rel sem ment tovább. Ez a profilkép választásnál volt.
Bosszantó a dologban, hogy mind a 11.10, mind a 12.10 live-ként tökéletesen működik (wifile együtt) csak a telepítésnél jön elő a fentebb leírt bosszúság...
-
svili
tag
Sziasztok!
Az új 12.04-es Ubuntu használható netbook-on is?
Feleségemnek van egy Dell netbook-ja, amit 10.04 netbook edition ubuntuval vettünk. Érdekes módon az első frissítés után már nem volt hajlandó semmilyen wifire csatlakozni..
Az indításnál viszont felajánlott különböző kerneleket, és csak az egyik változattal működött a wifi..
Próbáltam több ubuntu változatot is - live módban - de a wifi probléma mindegyikkel fennállt. (Sőt még a Puppy linux eee változattal is..)Már letöltöttem a 12.04 32 bites változatát, ki is próbálom, de ha van valakinek tapasztalata az "új" ubival netbook-on, előre is köszönöm, ha megosztja velem.

-
svili
tag
Sziasztok! Honnan lehet letölteni az ubuntu 10.04 4 Netbook editiont? Mert az ubuntu.hu-n a letöltéseknél ugyan szerepel, de rákattintva 404-es hibaüzenetet találok..
A "sima" 10.04 4 LTS verzió mehet a netbookra is? -
svili
tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Köszönöm, sikerült!

-
svili
tag
Sziasztok!
Hogyan lehet "életre kelteni" egy Huawei 3G USB modemet 10.04 4 LTS alatt (netbook-on)?
Sajnos a sticken csak windows-os illesztőprogram van, és az ubi magától nem ismeri fel.
Próbáltam keresni a topicban, de nem találtam megoldást...
Előre is köszönöm az ötleteket!
-
svili
tag
Sziasztok!
Egyelőre csak live-CD-ről (USB-startup-ról) ismerkedem az Ubuntu 11.04-el.
A régebbi változatoknál ki lehetett kapcsolni a Unity felületet - sokáig "turkáltam" a beállítások között, de itt nem találtam ilyet - talán nincs is?
Még egy kérdés: érdemes a wubi telepítővel feltenni Windows 7 mellé az Ubuntut, vagy inkább "rendesen" telepítsem fel?
A Windows 7-et azért rajta hagynám a gépen (a laptoppal együtt vettem, és az első win, am valóban használhatónak tűnik..)
Előre is köszönöm a segítséget!
Aktív témák
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- World of Warships
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
- 160 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest