Hirdetés
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Rák
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
dni
őstag
Vendég gép, netezésre használják és az volna a lényeg, hogy ne férjenek hozzá máshoz csak a böngészőhöz.
Ehhez szerettem volna feltenni egy Ubunti Kiosk Editiont, de nem akart feltelepülni a vasra, így maradt z a módszer. -
dni
őstag
Sziasztok!
Az alábbi leírás alapján készítettem el egy 10.10-es Ubuntus gépet. Korábban kihagytam a választható bejelentkezési lehetőséget. Hogyan tudnám ezt beállítani? (Jelenleg egy korlátozott fiókba jelentkezik be, ahol nincs menü sáv ahonnan el tudnám indítani a parancssort, hogy kijelentkezzek és a billentyű kombinációk se nagyon működnek)
Válaszaitokat, ötleteiteket előre is köszönöm.
-
dni
őstag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Az ismerősöm 2TB-os HDD-jén lévő EXT2/3-as partíció "eltűnt", melyet egy Popcron média lejátszóval hozott létre. Rádugtuk a vinyót egy Ubuntus gépre és ott sem látjuk a partíciót.
Hogyan lehetne visszaállítani? Megoldható-e egy másik 2TB-os vinyó közbeiktatása nélkül?
Mielőbbi válaszaitokat, ötleteiteket előre is köszönöm.
-
dni
őstag
válasz
Kendek
üzenetére
Valóban, elírtam. Parted Magicet szerettem volna írni.
-
dni
őstag
Sziasztok!
Egy teljesen korlátozott jogú felhasználói fiókot szeretnék létrehozni, csak a Firefoxot, Open Office-t, PDF és fénykép megjelenítőt lehessen használni. Hogyan lehetne megoldani, van erre esetleg egy már meglévő leírás?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
-
dni
őstag
Sziasztok!
Ideiglenesen kikerült ez egyik vinyó a gépemből, melyre az Ubuntu volt telepítve, így nem tud az XPm se bootolni ami a másik vinyón van (ezt az üzenetet kaptam: Grub loading failed) . Megtudnátok mondani, h miként lehetne autómatikusan az XP-t indítani?
Előre is köszi! -
dni
őstag
Sziasztok!
(Teljesen kezdő vagyok Ubuntu témakörben, most váltok át XPről)
Mi lehet az oka annak, hogy nem indul el a rendszer csak akkor ha berakom az Ubuntu telepítő CDt és ott kiválasztom a bootolást a merevlemezről (újraindításkor sem jutok tovább a villogó kurzornál)?
Valamint hogyan tudnék az Audigy 2ből jobb hangot elővarázsolni?
Előre is köszi a válaszokat!
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Melyik tápegységet vegyem?
- VGA kibeszélő offtopik
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Elektromos autók - motorok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Filmvilág
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- World of Tanks - MMO
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Humble szökevények 500-1500Ft
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest