- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
Aktív témák
-
dni
őstag
Vendég gép, netezésre használják és az volna a lényeg, hogy ne férjenek hozzá máshoz csak a böngészőhöz.
Ehhez szerettem volna feltenni egy Ubunti Kiosk Editiont, de nem akart feltelepülni a vasra, így maradt z a módszer. -
dni
őstag
Sziasztok!
Az alábbi leírás alapján készítettem el egy 10.10-es Ubuntus gépet. Korábban kihagytam a választható bejelentkezési lehetőséget. Hogyan tudnám ezt beállítani? (Jelenleg egy korlátozott fiókba jelentkezik be, ahol nincs menü sáv ahonnan el tudnám indítani a parancssort, hogy kijelentkezzek és a billentyű kombinációk se nagyon működnek)
Válaszaitokat, ötleteiteket előre is köszönöm.
-
dni
őstag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Az ismerősöm 2TB-os HDD-jén lévő EXT2/3-as partíció "eltűnt", melyet egy Popcron média lejátszóval hozott létre. Rádugtuk a vinyót egy Ubuntus gépre és ott sem látjuk a partíciót.
Hogyan lehetne visszaállítani? Megoldható-e egy másik 2TB-os vinyó közbeiktatása nélkül?
Mielőbbi válaszaitokat, ötleteiteket előre is köszönöm.
-
dni
őstag
válasz
Kendek
üzenetére
Valóban, elírtam. Parted Magicet szerettem volna írni.
-
dni
őstag
Sziasztok!
Egy teljesen korlátozott jogú felhasználói fiókot szeretnék létrehozni, csak a Firefoxot, Open Office-t, PDF és fénykép megjelenítőt lehessen használni. Hogyan lehetne megoldani, van erre esetleg egy már meglévő leírás?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
-
dni
őstag
Sziasztok!
Ideiglenesen kikerült ez egyik vinyó a gépemből, melyre az Ubuntu volt telepítve, így nem tud az XPm se bootolni ami a másik vinyón van (ezt az üzenetet kaptam: Grub loading failed) . Megtudnátok mondani, h miként lehetne autómatikusan az XP-t indítani?
Előre is köszi! -
dni
őstag
Sziasztok!
(Teljesen kezdő vagyok Ubuntu témakörben, most váltok át XPről)
Mi lehet az oka annak, hogy nem indul el a rendszer csak akkor ha berakom az Ubuntu telepítő CDt és ott kiválasztom a bootolást a merevlemezről (újraindításkor sem jutok tovább a villogó kurzornál)?
Valamint hogyan tudnék az Audigy 2ből jobb hangot elővarázsolni?
Előre is köszi a válaszokat!
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- SzoftverPremium.hu
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs