Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Aktív témák
-
Zefír
őstag
Köszönöm szépen a gyors segítséget !

-
-
Zefír
őstag
válasz
Speeedfire
üzenetére
És így nem törli le azt ami a d- meghajtón van? mert ott adatok vannak. Nem op rendszer,
Féléve csak felhazsnálói szinten gépezek, és tökre kizökkentem a dologból:S Ez borzasztó:/
Nekem ilyet nem mutat, hogy Telepítés valami mellé. csak 2 lehetősége van, az egész lemez használata, és az egyéni beállítás.

-
Zefír
őstag
Sziasztok!
Lenne egy nagyon béna kérdésem, és biztos hogy itt van a szemem előtt a válasz, csak vak vagyok..
Lényeg, hogy amikor telepítem az ubuntut, kiválasztom, hogy saját kezüleg kiválasztom a particiot, tovább, kidob 2 particiót, (c, d) kiválasztom az egyiket, ugye rákattintok, és tovább, ki írja hogy válasszak ki gyökér-fájlrendszert. a particionáló menüben. Na most az hol van?

-
Zefír
őstag
.
Bocs -
Zefír
őstag
Sziasztok!
Olyannal találkozott már valaki, hogy van egy mobil letem, és ilyenkor mit kell feltenni? Milyen progit?
Pannon net, ugyanaz mint az USB-s -
Zefír
őstag
Mi az, hogy elérhető eszköz meghajtók keresése??

-
Zefír
őstag
Sziasztok!
Van egy Fujitsu siemens laptopom, és felpakoltam rá az ubuntut, először oké volt minden, csak a net nem volt jó, újra tettem, na most nincsen hangja, és a vizuális efektusokat se engedi bekapcsolni.
Szerintetek miért van ez?
-
Zefír
őstag
Én is már csak a steamban bízok, de tényleg csak a gamelés miatt van win7. Semmi gondom nicnsen az ubuntoval ,eddig nagyon tetszik,

-
Zefír
őstag
Lehet hogy nekem nem való ez az ubuntu..
Egyszerűen nem értem ezt a wine-os dolgot.
-
Zefír
őstag
válasz
Kendek
üzenetére
köszi szépen a segítséget, minden működik!

Még lenne pár kérdésem, most raktam fel az ubuntot, még csak ismerkedek vele, de eddig nagyon tetszetős.
Eltávolítottam a felső panelről az "andrew " nevű gombot, a fiokom nak a gombja vagy mi, és ugye ott volt akikapcoslás, újraindítás, azt hog ytudom visszatenni?
Bocsi lehet láma kérdés, de egyenlőre még nem látom annyira át a rendszert

Ja meg, steamet fel lehet ide varázsolni? Ha igen, játékok mien eséllyel futnak el?
-
Zefír
őstag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy tudotk valami olyan programot ubuntura mint a rocketdock??
A másik kérdésem, hogy apple klaviatúrám van, és eddig nem vettem észre túlsok hibát csak hogy ha az "í" betűt nyomom akkor í-át 0r ha meg a "0"át nyomom akkor meg í-t 0r. Van ehhez valaki driver? Ja meg, hogy van it olyan hogy printscreen?
Előre is köszi a választ.
Aktív témák
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- sziku69: Szólánc.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Milyen routert?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- OUKITEL G1 Mobiltelefon 24/256Gb dupla sim
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi