Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- kreténtehén: Első lengyel túra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
Aktív témák
-
Tottu
senior tag
Üdv!
Egy OpenGL-es forrás file-t akarok lefordítani, amihez már letöltöttem egy csomó mindent amit a Synaptic-ban találtam. (A Glut-hoz tartozó dolgokat) Azonban fordításnál a következőt kapom:
/usr/bin/ld: cannot find -lXi
Már nézegettem oldalakat de még nem találtam meg azt hogy hogyan és honnan lehetne felrani ezt a bizonyos lXi-t. -
Tottu
senior tag
válasz
dr_strange
üzenetére
Hi!
[link]
Lenne valami ötleted ehez a problémához? -
Tottu
senior tag
Hi!
Lenne egy kisebb gondom. Adott egy Sound Blaster Live 5.1-es hangkártya. Ma úgy döntöttem hogy megpróbálom megcsinálni az 5.1-es hangzást (mert eddig nem szolt a mély), de annyira belemélyedtem a dolgokba, hogy most már nincs semmi hang.
Van valakinek ötlete, hogy-hogyan lehetne helyre hozni a dolgokat? -
Tottu
senior tag
válasz
T. Almeida
üzenetére
Köcce a help-t! Sikerült felrakni! Big thx moba-nak is!

Első tapasztalatok alapján egész jónak tűnik ez az Ubuntu. Sokkal gyorsabb mint pl.: a Suse. -
Tottu
senior tag
Hi!
Olyan kérdésem lenne, hogy: nem mit csinálok rosszul de nem tudom feltelpíteni az Ubuntu 6.10-t. Az ok, pedig az lenne, hogy nem tudok ott tovább lépni ott ahol ki kell választani a partíciót amelyre a telepíteni akarok. Mindent beállítottam: a swap 1GB-os, ahova akarom telepíteni az Ext3 és oda írtam hogy: ''/'' ; DE mindig ezt írja ki: ''a gyökérkönyvtár nem található''
Aktív témák
Hirdetés
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- SSD kibeszélő
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Az AI gáz: megfullad a Föld a fosszilis fogyasztástól
- Milyen routert?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest