Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
rembutgood
csendes tag
Helló!
Nem tudom esetleg tudna-e valaki segíteni, van egy problémám az ubuntuval. Néhány napja telepítettem az albacomp laptopomra (512Mb RAM, Intel CoreDuoT2300 CPU) a feisty fawn 7.04-es verzióját, ez volt egyébként az egyetlen működőképes unix alkalmazás a rendszeren (ezelőtt próbálkoztam uhu-val, meg debian-nal). JZökkenő mentesen ment a talapítés, és működés közben se volt vele problémám, de amikor kikapcsoltam a rendszer nem akarta leállítani a gépet. Az utolsó dolog, ami látható a monitoron az az ubuntu logó az üres töltősávval. Hallottam, hogy a bios talán kb. 10 perc után kikapcsol, de ennyit nem volt türelmem várni, és gondolom a gépnek se tesz jót ha a power gombbal kapcsolom ki. Az ubuntu.hu forumán már földobtam a témát, de csak két sorstársam jelentkezett eddig akiknek ugyanez a problémája. Ha esetleg mégse tudnátok segíteni a kikapcsolás, újraindítás parancsát elfogadnám, hogy esetleg a konzolból talán hátha nagyobb hajlandóságot mutat kilépni.
Előre is köszönöm.
Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4113
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 01.03
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest