Hirdetés
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz Whaskes #1085 üzenetére
s3-mal? ezt most komolyan kérdezed, vagy csak viccelsz?
klambi: a fat32-t már teljes egészében ismeri a kernel. az ntfs-t meg csak visszafejteni lehetett, és az ms mindent megtesz azért, hogy a winen kívül semmivel ne legyen kompatibilis és használható. ezért ha belekerül egy új feature, az hibát okozhat ntfs esetén. -
-
GD
őstag
válasz Whaskes #2942 üzenetére
kuksizz bele az /etc/network/interfaces-ba
aztán ha minden oké akkor a /etc/resolv.conf-ba
végül: route add default gw (IP)
végül /etc/init.d/networking restart
és próbapersze ennek feltétele hogy a hálókártya valóban a rendszer által jól felismert legyen
(modulok és társaik)[ Szerkesztve ]
-
Whaskes
senior tag
válasz Whaskes #2945 üzenetére
na mostmar mind1... ugyis megerett az ujratelepitesre, nem volt mar egy egeszseges rendszer.....
|87 104 97 83 107 101 83| "Itt nincs rasszizmus, de igény lenne rá!" [muszály, egyenlőre, helység, szallag] Az ön bankkártyáját az ATM elnyelte, tájékoztassuk a Microsoftot a felmerülő problémáról?
-
thaler2
senior tag
válasz Whaskes #2959 üzenetére
Szia!
Pl tvtime nézés közben egyszercsak meghal a kép. Kopete, Pidgin ezek lefagynak. Ubuntu/Kubuntu 7.10et is használtam. Az amsn valami írtó ronda, rejtett állapotban lehetetlen használni, és az offline állapotban kapott üziket sem jeleníti meg. Általánosságban mondható, hogy instabil a rendszer. Pedig én megadtam neki az esélyt, nagyon szerettem volna használni de majd a tavaszi ubi már remélem jobban sikerül.
u.i.:egyébként félelmetes telepítem az op.rendszert, közben PH!-zok... Ki hallott még ilyet...
u.i2.: amúgy a kérdésre valami tipp? Ha nincs más megoldás akkor szerkesztem a sources.list-et csak mintha valahol olvastam volna, hogy van ilyenre lehetőség, egy klikk, csak nemtom hol.
üdv.
-
GD
őstag
válasz Whaskes #2970 üzenetére
egyszerre két interface ugyan azon a belső hálón aktívan, egyik fix ip másik dhcp.. nem jó, nem tudja a csomag eldönteni merre menjen..
iface eth0 inet dhcp ez kétszer is szerepel.. igaz nincs auto eth0az auto ath0, eth2 kicsoda és minek?
ha rootként egyszer megszerkeszted az interfaces-t esetleg usernak csak olvasható akkor azzal kell induljon
javaslom az avahi-t a /etc/default/avahi configjában 0-ra állítani illetve a network.manager csomagot leszedni, összes barangoló módokat megölni
[ Szerkesztve ]
-
Whaskes
senior tag
-
ALI_G
veterán
válasz Whaskes #3098 üzenetére
ati 9800se, szoftmoddolható, bár az a része úgy se kell, csak fejlesztek linuxban, járszani nem. Viszont driverre fene se emléxik, hogy fent van-e vagy sem.
Azt már mondták, hogy xorg.conf-ba kell nyúlni, de meg se találtam a kis fájlockát.amúgy az a stop az mi? parancs...?
Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest