Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
PiciKenny
senior tag
most visszaraktam 8.04 et azon se lett net kajak megorulok grrrr nemtudom miert nincs net disconnected et irkal ki 8.1ben..mikor dhcpbe van kapcsolva

mod : win alatt beraktam kozeprore mentem beallitottam h 30gb legyen a particio meg a tobbi, csinalt 1 tukorkepet a cdrol oszt kesz hamar felment..de a net grrrrrrrrr
-
Vladi
nagyúr
-
cobrakigyo
tag
A grub könyvtárat megtalálod ha pl:
terminálban kiadod sudo mc-----feltételezem fel van installálva az mc ha nincs.
nyitsz egy terminál ablakot beirod
sudo apt-get install mc---ott bemész a fö könytárban legfelül meglátod boot könyvtárat majd azon belül grub könyvtár és ott van a menu.lst.
Na azt megnyito F4-el és tudod szerkeszteni.
De nagyon figyelmesen és elötte csinálj biztonsági mentést. -
Nkboy
senior tag
Szia!
A Grub a Linux rendszertöltője.
A menu.lst pedig itt található: /boot/grub/menu.lst
Nyomsz egy ALT+F2 -őt, beírod, hogy gksu gedit /boot/grub/menu.lstKeresd meg a default sort. A szám a sorrendet jelöli 0-val kezdve a számozást. Ha azt akarod, hogy az Xp induljon el , akkor nézd meg hányadik bejegyzés, és módosítsd a számot(elvileg 3 lesz).
-
ngabor2
nagyúr
ha nem csináltál swapot, akkor sincs veszve minden. különösen, ha több, mint 1gb ramod van, nekem 28 napja hozzá se nyúlt a swaphoz, pedig 100%-on megy folyton a proci, és fut jópár alkalmazás.
de ha külön partíció nélkül akarsz swapolni:
dd if=/dev/zero of=/var/swap.img bs=1024k count=512
mkswap -f /var/swap.img
swapon /var/swap.img
Aktív témák
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Fallout 4 Pip-Boy Edition
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2450M I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

A telepítést követően a felhasználói felület 100%-ban magyar, a többi pedig elég nagy arányban. Ezt veheted hivatalos bejelentésnek is.