Hirdetés
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
magua.
tag
válasz
kételkedem
üzenetére
Szerintem menni fog. Kipróbálhatod előtte virtuálgépen (pl.: wubi), ha valami nem ok egyszerűen eltávolítod windows alól mint bármely más progit. Nekem egy hasonló régi Dell gépen megy. az új HP-re kivárom a 8.10-es verziót (még egy hét és kijön). Tényleg, HP Pavilion dv5-ös gépen próbálta már valaki, félek nem lesznek driverek, elég új a vas.
-
Major Major
senior tag
válasz
kételkedem
üzenetére
-
Kephamos
addikt
válasz
kételkedem
üzenetére
Szerintem minden tovvábbi nélkül. Esetleg az ATI kártyával lehet baj, bár ha jól tudom egyre kevésbé jellemző. Meg ha jól látom, akkor ez egy régebbi vas, szóval szerintem simán működnie kell a dolognak.
Aktív témák
- Játékkulcsok : ! Legjobb Áron ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.12.)
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Samsung Galaxy S9 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Corsair MM350 pro XL egérpad, új
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest