Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
magua.
tag
Üdv mindenkinek! Van egy kis problémám: feltelepítem a 8.10-es verziót, úgy tűnik, minden rendben van, de a név és jelszó megadása után a rendszer helyett egy fekete vagy okkersárga képernyő fogad, rajta az egérmutató és ennyi,nem csinál semmit. A gép egy régebbi qompaq konfiguráció:pentium 4 (2,5Ghz) 768Mb ram. Ezelőtt 8.4-es ubuntu volt rajta, telepítéskor a teljes lemezterület opciót választottam.
Köszi -
magua.
tag
válasz
kételkedem
üzenetére
Szerintem menni fog. Kipróbálhatod előtte virtuálgépen (pl.: wubi), ha valami nem ok egyszerűen eltávolítod windows alól mint bármely más progit. Nekem egy hasonló régi Dell gépen megy. az új HP-re kivárom a 8.10-es verziót (még egy hét és kijön). Tényleg, HP Pavilion dv5-ös gépen próbálta már valaki, félek nem lesznek driverek, elég új a vas.
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen autót vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Le Mans Ultimate
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4306, 100 AKKSI
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest