Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
Aktív témák
-
válasz
30z.Samu
üzenetére
Én az aMSN-t használom és favorizálom, ahhoz van aMSN Plus plugin, innen letöltheted ha érdekel.
Jah, azt kell vele csinálni, hogy kicsomagolod a /home/felhasználónév/.amsn/plugins könyvtárba, majd aMSN-ben Fiók menü -> Pluginok kiválasztása.
Azt viszont nem tom, hogy mennyire hozza ugyanazt a funkcionalitást mint az MSN-nél az eredeti változat. -
harry
veterán
válasz
30z.Samu
üzenetére
Nem bonyolult az, mondjuk nem tudom miről volt szó, de annyit csinál, hogy linuxról bebootol (akár live cd), becsatolja a többi partíciót (amiket láthatsz amúgy is a menüdben), megkeresi a vindózos partíciót, aminek a gyökerében van egy boot.ini file, amiről csinál egy bizt. mentést, majd szerkeszti, és két helyen kicserél két számot (vagyis a boot-ini kétszer hivatkozik partícióra, azt kell helyesen beállítani, amit pedig gondolom tudsz fejből is [hogy hova van telepítve a vindóz]). Már ha jól értem.
Azt mondjuk nem tudom minek a gparted van a menu.lst. -
30z.Samu
titán
Aktív témák
- BestBuy topik
- Villanyszerelés
- Jövedelem
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- A Sony is belépett a 200 megapixeles klubba
- Battlefield 6
- SSD kibeszélő
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050, 100% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest