Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
válasz
n0_gAboR
üzenetére
Köszönök minden segítséget, már tudok megosztani!
Nekem az azureus neve volt ismerős, fel is tettem, nem volt vele gond! Bár, megnéztem a rendszerfigyelőt, és a RAM-ot nagyon kajálta vmi...
Úh kipróbálom a Deluge-t!
A másik: akkor mi van ezzel a Gnome-mal? Tegyek fel új verzát? Mert nem látja a hostot...
Illetve: letöltöttem a desktop effekteket állítgató progit is (compizconfig-settings-manager)! Ebben az esetben mit kell beállítanom, h szép, 3D-s legyen az asztalom? Illetve hogy kell bűvészkedni vele, h működjenek?
Mint itt: [Ubuntu compiz]Wmv: windowson én ace mega codecs packot használok, ezzel minden szaggatásmentesen megy! Itt ubuntu alatt van pár dolog, ami szépen fut, meg van pár, ami nem, meg ha kiteszem teljes képernyőre, és akkor szaggat!
Nincs ubuntura vmi codec pack?
Aktív témák
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- Death Stranding 2: On the Beach - Felbukkant a PC-s kiadás
- BestBuy ruhás topik
- Autós kamerák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kuponkunyeráló
- Lexus, Toyota topik
- Milyen monitort vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! Akció! Playstation VR 2! Újszerű állapot.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest