Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gerner1
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ngabor2: Nyugodj békében Bordoi!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
qwertly
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
Köszi tényleg volt egy pár backup régebbi xorg.configbol de már nem foglalkozok vele mert legyalultam az ubit.Újra vissza teszem de már nem fogom használni az Envy hanem szeretném az nvidia honlapjáról letöltött drivert én feltelepíteni
igy nem lesz kavarodás és én is tanulom a drivert telepítést és nem csak a katogtatást
.Ehhez szeretnék kérni segítséget egy szakértötöl addig eljutok,hogy futtathatóvá teszem a drivert de tovább már nem.
Aktív témák
Aktív témák
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Autós topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Apple asztali gépek
- Filmvilág
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- EAFC 26
- Interactive Brokers társalgó
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H440 fehér GIGABYTE 750W
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
igy nem lesz kavarodás és én is tanulom a drivert telepítést és nem csak a katogtatást
.Ehhez szeretnék kérni segítséget egy szakértötöl addig eljutok,hogy futtathatóvá teszem a drivert de tovább már nem.