- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
Aktív témák
-
chab7
addikt
Hogy mi van?
(A túláramnál még nem szóltam be mert nem érint és hát mindenki tanulja meg maga minek mi a pontos kifejezése, de hogy egy régebbi gépekre való tök jó kis rendszert így leblamálni mert neked nem jön be... nem mindenkinek pesti forgalmú gépe van, van akinek csendes ki vidéki falucska gépe van. Oda meg miért nem jó a Trabi? Már ha annak nevezhető egyáltalán. Amúgy meg mondj egy bugot, mert én nem találtam eddig benne.)
(#49847) vodkaboy22: Dettó, az xfce felületes disztrókban én is találtam bibiket, lxde alatt eddig nem. És a Trabantomat is feltuningolta
-
vodkaboy22
addikt
Én eddig ubuntubol csak 64bitest raktam a gépemre (másra raktam 32-est is de azokat nem én használom) mot már lassan 1 hónapja 12.04 lubi van fent nincs vele bajom rengeteg mindent gördülékenyebben megoldottam mint 10.04 xubi alatt. Gyors remek tudom mindenre használni persze nem hibátlan de ha véletlen feldob egy hiba ablakot akkor maximum egy softvert kell ujrainditanom fagyás vagy bármilyen komolyabb hiba mint egy program ujrainditasa soha nem volt (ez is ritkan kevés softverrel). Eddig itt tudtam legkönnyebben megcsinálni minden hardveres dolgot. Wine mégtöbb softverrel lett barátságosabb. Egyszeruen jo.
Upsz a softver center néha lefagy télleg de akkor restart orvosolja a dolgot. -
Tamoo
nagyúr
-
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3348, 93% Akkumulátor
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest