Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
Aktív témák
-
Mennyire lesz ez HTPC? Esetleg egy Mythbuntu is jó lehet neked, az direkt médiás cuccokra való, de alatta egy teljes Ubuntu van, amire aztán azt telepítesz, amit akarsz. Viszont fullban rajta van egy olyan kezelőfelület, amivel egy home médiaszervert simán elvezérelsz, és nem igényel sok macerát a beállítása.
-
MacCaine
őstag
Szerintem 10.04.
Az FTP kapcsolatot le tudja kezelni az sshd. (sudo apt-get install openssh-server)
A grafikus felületre meg nxclient. Letöltöd a 3 file-t, majd
# sudo dpkg -i nxclient_3.5.0-7_i386.deb
# sudo dpkg -i nxnode_3.5.0-7_i386.deb
# sudo dpkg -i nxserver_3.5.0-9_i386.debA kliensre értelemszerűen csak a kliens kell. Ez is ssh-n keresztül (is) kapcsolódik, nem kell külön állítgatni semmit hozzá a szerveren. A kliensen meg pár dolgot kell csak megadni.
Az ssh szerver elindul a gép indulásakor.XBMC: passz...
-
ViZion
félisten
Nálam 11.10 (de rádobva a precise kernel) az XBMC szórakozott: elindítás után kilépett, 2. indításra ment. Volt log, de nem jöttem rá miért. Én a 10.04 vagy 10.10-et raknám, Unity nem kell sztem... azokon meg jó volt. Más-más userhez lehet más induló progit adni. Többit majd mások.
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Windows 11
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Mobil flották
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 645 G2 - AMD A10-8700B I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3687, 100% Akkumulátor
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest